Connect with us

Magazin

ISAK ŠABANOVIĆ (VIDEO): Bjelopoljac za deset minuta postao regionalna rok zvijezda

Published

on

Imao ogromnu tremu i strah: Šabanović - Foto: youtube

Mladi Bjelopoljac Isak Šabanović sinoćnjim nastupom u regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda ujedinio je region u ocjeni da je rođena nova balkanska zvijezda. Osim što je žiri podigao na noge, i dobio komplimente kakvi se ne pamte u tom šou program, pala i nesvakidašnja ponuda jedne od članica žirija Marije Šerifović da snime duetsku pjesmu. Isak ekskluzivno za Portal RTCG otkriva da su njegovi snovi konačno počeli da se ostvaruju, a duet će se, kaže, desiti ako jedna od najboljih pop pjevačica s ovih prostora ostane pri toj ponudi.

Šabanovićev nastup pogledajte na 1:18:28:

Pažnju publike, osim fenomenalnog nastupa, nevjerovatne boje glasa, privukla je i emocija koju je pokazao, ali i suze koje nije krio pred milionskim auditorijumom, te žirijem od kojeg se nerijetko plakalo zbog oštrih komentara.

Isak je, međutim, dobio duboki naklon tamičarskog žirija, a o tome kakav je bio njegov nastup svjedoči aplauz publike. Nijesu izostali ne brojni komentari na društvenim mrežama o mladom Bjelopoljcu nastanjenom u Podgorici koji je mnogima zadao domaći zadatak kako se pjeva rok.

Priznaje u razgovoru za Portal RTCG da je imao ogromnu tremu i strah.

“Ja sam veću tremu imao sinoć dok sam gledao svoj nastup nego kad sam nastupao. Znao sam unaprijed ishod nastupa u trećem krugu, ali jednostavno nijesam mogao da vjerujem, imao sam osjećaj kao da sam gledao nekog drugog takmičara”, priča Isak.

Jedno od priznanja impozantnog nastupa je i vrtoglavi broj pratilaca na Instagramu, koji se mjeri u hiljadama. Dobio je, kaže, ogroman broj poruka na koje, nažalost, nije uspio da odgovori, zbog čega se izvinio svim fanovima.

Foto: youtube

“Kad se završio moj nastup, za vrijeme reklama, za sat vremena, ja dobijam novih 5.000 pratilaca na Instagramu, poruke na Vajberu, Fejsbuku… Za dva sata sam imao 17.000 pratilaca, a već jutros preko 21.000. Još nijesam svjestan šta mi se desilo”, iskren je Isak.

Pogriješio je, kaže, što je sebi postavio visok zadatak, jer se u nastavku takmičenja od njega očekuje da bude samo bolji.

“Sad će svaku grešku da mi gledaju, nema gledanja kroz prste”, navodi naš sagovornik, ne skrivajući da se nada da će proći dalje.

Foto: youtube

Na pitanje vidi li sebe u finalu takmičenja, odgovara: “Ima dosta momaka koji pjevaju dobar rok, pa sumnjam da će prva tri mjesta biti rok. I vidim se i ne vidim u finalu”.

Govoreći o tome zašto je sa takvim talentom toliko čekao da bi se prijavio, kaže da je to najčešće pitanje koje mu postavljaju.

“Nikad nijesam bio takmičarski duh, jer ne volim tenziju među ljudima na tim takmičenjima. A nijesam ni imao hrabrosti. Prosto me strah bilo”, kaže mlada crnogorska zvijezda.

Foto: youtube

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije