Povežite se sa nama

Zabava

MILOJKO BIJESAN JER JE IZOSTAVLJEN IZ KOMBINACIJE: Oćete da je*ete, a ne zovete!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Intimni saradnici Milojko Spajić – Mickey i Jakov Milatović – Jackob, koji su nedavno počeli sa realizacijom plana da od amaterskog bavljenja politikom počnu profesionalni angažaman, prolaze kroz veoma turbulentan i nimalo prijatan period.

Nakon što je njihova izborna lista ”Berane sad”, iako pogurana marketinškim projektom ”Evropa sad”, koji su finansirali građani Crne Gore, doživjela debakl na lokalnim izborima u Beranama, Mickey i Jackob su upali u privatni konflikt!

Kako MEGAEKSLUZIVNO saznaje portal Aktuelno od izvora bliskih paru Spajić – Milatović, odlazeći ministar finansija i socijalnog razvoja bijesan je na svog intimnog prijatelja jer ga je, kako smatra, ”isključio iz planova za plođenje žena koje je, iza njegovih leđa, razrađivao sa guruom plodnosti – Jovanom Mićovićem”.

Milojko Hju Spajić: A đe bez mene u plođenje!?

Kako su kazali naši izvori bliski vrhu Svetosavskog kulta plodnosti (SKP), do nesuglasica između odlazećih ministara je došlo nakon što se Milatović sastao sa liderom crnogorske filijale SKP Jovanom Mićovićem i predstavio mu mjere koje će Vlada u tehničkom mandatu preduzeti u cilju unaprjeđenja nataliteta.

“Večeras sam razgovarao sa mitropolitom crnogorsko-primorskim na ovu temu i predočio mu dodatne mjere koje će Vlada preduzeti u cilju unapređenja nataliteta. Vjerske zajednice su nam snažni partneri na ovom putu”, objavio je Milatović na Twitter-u prije nekoliko dana.

Kako su kazali naši izvori, Spajić se razbjesnio nakon što je u javnost dospjela Milatovićeva objava.

”Spajić je bio bijesan jer je njegov drug Milatović otišao da pravi kombinacije za zavođenje i plođenje sa Mićovićem. Govorio je da razumije da je Jakov otišao kod starog iskusnog, prekaljenog zagondžije, ali je bio veoma povrijeđen što je ova kombinacija dogovarana iza njegovih leđa. Milatoviću ništa nije rekao da ne bi kvario atmosferu pred izbore u Beranama, ali se prijateljima žalio kako ‘ne može da vjeruje su otišli da je*u, a da nijesu zvali’. Govorio je takođe kako je ovo mogao očekivati od Mićovića, ali da ga je Jakov veoma povrijedio”, rekli su naši izvori.

Kako ističu, svađa između Milojka i Jakova je kulminirala nakon lošeg rezultata njihove liste u Beranama.

Jovan Mićović: Bez starca nema udarca

”Milojko je bio očajan, žalio se kako su ga svi izdali. Ponavljao je kako je napravio program ‘Evropa sad’ da bi lansirao svoj politički pokret, ali da zbog nesposobnosti saradnika nije postignut odgovarajući rezultat. Ali to je bila samo uvertira za ono što je zaista tištilo Spajića. Ubrzo je u naletu bijesa rekao Milatoviću da je razočaran što ga nijesu zvali da se uključi u akciju, ističući da ne može da vjeruje da ga je Jakov zamijenio sa jednim starcem, iako iskusnim. U naletu bijesa je ponovio kako su otišli da je*u bez njega i da ništa nijesu prijavili”, rekli su naši izvori.

Milatović se pravdao da su htjeli da ga zovu čim razrade plan djelovanja i da sigurno nije htio da Milojko ostane suvog… krastavca. Što se tiče Spajićeve primjedbe da je Joanikije star da bi sa njim išao u, kako je kazao, ”poduhvat pobojšavanja prirodnog priraštaja u Crnoj Gori”, Milatović je kratko odgovorio – ”bez starca nema udarca”.

Intimni prijatelji su se, kako saznajemo, nakon žustre rasprave ipak pomirili.

Jakov Milatović: Sve je spremno za zasjedanje Operativnog tima za bogougodno plođenje

Kako MEGAEKSLUZIVNO saznajemo, Spajić i Milatović će biti dio operativnog tima koji će biti osnovan pod pokroviteljstvom SPC, čiji će glavni cilj biti povećavanje nataliteta kroz proces ”direktnog bogougodnog plođenja”. Na čelu operativnog tima biće otac Ignjatije, o čemu ćemo detaljnije pisati u narednom tekstu.

Podsjetimo, odlazeći ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić početkom godine postao je  hit na društvenim mrežama nakon što je puna srca izručio lavinu frustracija i seksualnih tenzija koja je tištila njegovu napaćenu muškost.

Milojko, koji je postao poznat kao Kazanova iz Pljevalja nastao ukršatanjem rasplodnog bika i Džejms Bonda, hvalio se u testosteronskom naletu svojim seksualnim podvizima koje je ostvario na više kontinenata i to sa djevojkama gotovo svih rasa.

”Djevojka mi je bila Francuskinja, prije toga Indonežanka muslimanka, prije toga Japanka budistkinja, prije toga Kineskinja komunista. Ne mogu da zamislim kontekst u kojem bih ja mogao da se poistovetim sa bilo kakvim radikalnim nacionalističkim stavovima”, govorio je tada Spajić.

Portal Aktuelno je pisao o njegovim podvizima i nezajažljivom seksualnom apetitu, pa s obzirom na impozantan nivo testosterona, nije ni čudo što se našao uvrijeđen što su ga dva dobra prijatelja izuzela iz ”ploditeljske kombinatorike”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije