Connect with us

Magazin

SKIJAŠICA LINDZI VON: Model na virtuelnoj Pariskoj nedjelji mode

Published

on

Olimpijska skijašica Lindzi Von, koja se oprostila od skijanja 2018. godine, pojavila se u nedjelju kao model u promotivnom filmu za novu kolekciju američkog dizajnera Toma Brauna na Pariskoj nedjelji mode.

Pariz je još jedan u nizu modnih centara koji su ove godine bili primorani da svoja tradicionalna izdanja Nedjelje mode realizuju u virtuelnom obliku zbog restriktivnih mjera uvedenih zbog pandemije koronavirusa.

Iz istog razloga, mnogi dizajneri su odabrali promotivne video spotove kao način predstavljanja svojih novih modnih kolekcija.

Među njima je i američki dizajner Tom Braun. Za model svoje najnovije kolekcije izabrao je olimpijsku skijašicu Lindzi Von.

Braunov promotivni film za kolekciju jesen/zima 2021. prikazuje Von u glomaznoj haljini, pa u košulji sa bijelom kragnom i crnom leptir mašnom.

Lijepa skijašica u filmu helikopterom stiže do vrha skijaške staze, zatim odbacuje haljinu i spušta se niz skijašku stazu u dugoj jakni sa prugastim detaljima i naboranom suknjom.

“Želio sam da osmislim prelijepu sliku Von u njenom okruženju i tako isprepletem svoj svijet sa njenim”, rekao je Braun o radu sa skijašicom.

“Nova sezona počela je vrlo jednostavnom idejom: kombinacijom krojačkog zanata i ekstremnog skijanja”, objasnio je.

Rad sa Olimpijcima dio je Brounovih poslovnih planova za tekuću godinu. Rekao je da voli da radi sa sportistima jer ga oni najviše inspirišu.

Ranije je sarađivao sa mačevaocem Rajsom Imbodenom i atletičarkom Kendal Baisden u stvaranju modne kolekcije za proljeće/ljeto 2021.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije