Connect with us

Medijsko reketiranje

Ivanovića boli istina o subverziji i antitalentu, Milka ne prašta Vašington!

Published

on

Portal Aktuelno već godinama je na meti opasne grupacije poznate kao ”medijska mafija” koja decenijama svoje subverzivno djelovanje sprovodi maskirajući se u medijski koncern Daily press, odnosno Vijesti.

”Medijska mafija” je svjesna da Portal Aktuelno jedini u državi ima hrabrost da u kontinuitetu iznosi istinu o ovoj malignoj kliki, pa umjesto heklerima ili kalašnjikovima, kako to rade ostale kriminalne organizacije, napadaju nas njihovim najjačim oružjem – zloupotrebom pravosudnih organa kroz podnošenje nebuloznih i krajnje apsurdnih tužbi.

Prije nekoliko dana Portal Aktuelno doživio je još jedan mučki napad ”medijske mafije” kada su na našu adresu u jednom danu, stigle četiri tužbe, koje su podnijeli čelnici ove zlokobne organizacije – medijski tajkun Željko Ivanović – tri i njegov resurs Milka Tadić Mijović, inače urednica i direktorka propalog nedjeljnika Monitor – jednu.

I ovoga puta, kao uostalom u nebrojeno slučajeva do sad, ”medijski gang” tuži našu medijsku kuću samo zato što smo se usudili da iznesemo neprikosnovene činjenice o njihovom djeovanju u sledeća četiri teksta:

“MEDIJSKI GANG” LAŽIMA NASTAVLJA HAJKU NA PORTAL AKTUELNO: Razotkrivanje neistina nije prijetnja!

Da li hajka ”medijskog ganga” na Portal Aktuelno zanima nadležne organe, ili samo brinu o Vijestima?

’’MEDIJSKA MAFIJA’’ GUBI DODIR SA REALNOŠĆU: Ivanović tuži Aktuelno za tekst od prije tri godine, za koji su već podnosili tužbu koja je odbačena!?

MARTINOVIĆ STVORIO AMBIJENT ZA EKONOMSKU PROPAST: Da li će ”medijska mafija” potpuno zaustaviti razvoj Kolašina?

Sa tužbenim zahtjevima koji su umjesto heklera upereni u naše Uredništvo, Ivanović i Tadić-Mijović traže ukupni reket od 12.000 eura koji u tužbi nazivaju ”naknadom za duševne bolove”.

Produkt nemoći i frustracija

U malicioznim tužbama koje su produkt čiste nemoći i frustracija ovih lica, navodi se da ”osmišljavamo kampanju u cilju povrede ugleda”, i to prije svega jer smo razotkrili njihove reketaške poduhvate usmjerene na Kolašin.

Posebno je zanimljiv tužbeni zahtjev “naknada za duševne bolove” koji potiče upravo od ove medijske organizacije koja godinama etiketira svakog ko se ne povinuje njihovim političkim ili društvenim “vrijednostima”. Uz to, a kao u slučaju tužbi protiv portala Aktuelno, izuzetno su osjetljivi na različitost u uvjerenjima i iznošenju suprostavljenih stavova i činjenica.

Milka Tadić Mijović – Medijski gang je očajan čim angažuje svoje rashodovane resurse

Pasus koji je posebno zabolio Tadić-Mijović, a što je i naglašano citiranjem u tužbi, je onaj vezan za njenu propalu diplomatsku karijeru o kojoj je toliko sanjala, nakon što su 30. avgusta 2020. iz kanalizacije izmiljele teokratsko-velikosrpske političke snage kojima je upravo politička ispostava ”medijske mafije” – URA omogućila da zajašu Crnu Goru.

”Tadić Mijović je odavno bila rashodovana nakon što je Portal Aktuleno u seriji tekstova razotkrio ovu individuu i spriječio je da postane ambasadorka u Vašingtonu, što je bio prvobitni plan ”oslobodilačke vlasti” nakon 30. avgusta 2020. godine. Time je naša medijska kuća spasila državu Crnu Goru velike bruke koja bi sigurno uslijedila da je ova petorazredna ”novinarka” i resurs ”medijskog ganga” završila u crnogorskoj ambasadi u SAD”, citat je zbog kojeg Tadić Mijović između ostalog tuži.

To jasno govori da ovaj biološki entitet i dalje žali za propalim diplomatskim snovima i krivi Portal Aktuelno što je, na sreću Crne Gore, spriječio njen diplomatski angažman u ambasadi u Vašingtonu. O tekstu koji je spasio Crnu Goru bruke možete čitati na OVOM LINKU.

Milka takođe tuži jer je razočarana što smo potpuno raskrinkali njen plan za Kolašin. U tužbi navodi sljedeće citate iz naših tekstova kada smo između ostalog hrabro pomenuli da je– ”jedna od najzaslužnijih pripadnica ”medijskog ganga” Milka Tadić Mijović, kao predsjednica CIN-a, predstavila ”publikaciju” pod nazivom – ”Javne politike i privatni interesi: Kako je Kolašin postao gradilište za povlašćene”, koju je potpisala kao urednica”.

Takođe joj je zasmetao i ovaj pasus:

”Na okruglom stolu Tadić-Mijović i njoj pridružene NVO su, očekivano, nastavile organizovanu hajku koju ‘medijski gang’ vodi protiv razvoja Kolašina, a sve u cilju izvlačenja materijalne koristi reketiranjem investitora”.

Stoga je ova tužba u potpunosti razotkrila razočarenje ”medijske mafije” jer smo zaustavili njihove planove za reketiranje Kolašina.

Ivanović u očaju jer smo dokazali da je ”nepismen”

Sa druge strane, Ivanović je posebna priča, jer su tri tužbe koje je podnio samo dio reketaške kolekcije kojom zasipa našu medijsku kuću, a ovoga puta tuži upravo za tekstove koji opisuju progon Portala Aktuelno zloupotrebom pravosuđa i policije, što je opet povezano sa raskrinkavanjem njihovog reketaškog plana za Kolašin.  

Željko Ivanović (LIJEVO BEZ ŠEŠIRA), bivši suvlasnik “Vijesti”, bivši medijski tajkun, petorazredni kolumnista u pokušaju ne zna više ni zbog čega tuži Portal Aktuelno, pa podnosi tužbe za isti tekst po nekoliko puta!?

On je navodno, kako stoji u najnovijoj tužbi, ”izložen u dužem vremenskom periodu bezobraznim i netačnim kvalifikacijama”, zatim nas optužuje da ga ”diskvalifikujemo po političkoj, moralnoj, pa čak i na osnovu fizičkog izgleda, sposobnosti znanja i imena”.

Ivanović je tužio portal Aktuleno prije nešto više od mjesec dana, pa nas je opet tužio prije nekoliko dana za tekst ’’MEDIJSKA MAFIJA’’ GUBI DODIR SA REALNOŠĆU: Ivanović tuži Aktuelno za tekst od prije tri godine, za koji su već podnosili tužbu koja je odbačena!? u kojem smo samo objavili da nas je tužio za tekst od prije tri godine!? To govori o nivou frustracije ovog  ostarelog medijskog tajkuna.

Detalj koji posebno privlači pažnju je što nas Ivanović tuži jer ”diskvalifikujemo na osnovu fizičkog izgleda, sposobnosti i znanja”. Jasno je da je Ivanovića zaboljela istina kada je Portal Aktuelno više puta pisao da se radi o propalom i izuzetno netalentovanom kolumnisti u pokušaju, čije literarne bljuvotine liče na ”silovanje sintakse”. Opširnije o recenziji njegovog ”novinarskog (anti)talenta”, možete čitati na OVOM LINKU.

Ono što je takođe zaboljelo Ivanovića, a što je naveo, odnosno priznao u tužbi, je sledeći citat – ”Ali Portal Aktuelno, njegovo Uredništvo i vlasnička struktura nikad nijesu bili iznenađeni ovakvim nastupom koncerna Vijesti, koji je toliko osilio da je čak pokušao da reketira Crnu Goru i uz odobrenje ”drugosrbijanskih” vlasnika iz Beograda, iskompromituje cijeli jedan narod – crnogorski, fabrikovanjem morbidnih izmišljotina”.

Što se tiče ovog segmenta, jasno je da je Ivanović u panici, jer je Portal Aktuleno razotkrio da je opasni ”medijski gang” pokušao da diskredituje crnogorski narod izmišljanjem morbidne bljuvotine o nepostojećem ”crnogorskom nacionalizmu”.

Ne pominju ”Balvana”

Ipak, Ivanović i Tadić Mijović nijesu u tužbi pominjali kontroverznog Vladimira Martinovića,  koji je prije nešto manje od dva mjeseca, neslavno završio svoj mandat na čelu opštine Kolašin i pobjegao u Podgoricu gdje sada obavlja funkciju ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera.

Ministar mješovitog ”osvrtaja”, prvi ”balvan” śevera i najoštrija ”šega” iz Bara Kraljskih, Vladimir Martinović: Otvorio vrata Kolašina ”medijskom gangu”

U jednom od tekstova zbog kojih su tužili naveli smo da je upravo Martinović, najzaslužniji za to što su ”medijskoj mafiji” otvorena vrata Kolašina. Ova opskurna klika nije našla za shodno da to pomene u tužbama jer je, po svemu sudeći, to notorna istina.

Sve u svemu – očigledno je da pripadnici ”medijske mafije” teško podnose iznošenje činjenica koje se tiču njihovih nepočinstava, pa, kako smo već na početku pisali, umjesto heklera, posežu za zloupotrebom prvosuđa u obračunu sa Portalom Aktuelno, jer nas činjenicama ne mogu pobijediti.

Osim toga, Ivanović i njegov klan, znaju da ćemo uskoro otvoriti njihove dosijee i u feljtonu koji će trajati mjesecima objelodaniti sudske dokaze za njihova teška zlodjela, pa nije ni čudo što opet manijakalno posežu za tužbama.

Godinama odoljevamo progonu

’’Medijski gang’’, kako je u javnosti poznata grupa opskurnih individua koja čini agresivnu mašineriju prekaljenih petokolonaških reketaša iz ozloglašenog drugosrbijanskog koncerna Vijesti i pored nadljudskih napora, potpomognuta političkim, parapolitičkim i pseudovjerskim pajtašima, nije uspjela u namjeri da tužbama ugasi Portal Aktuelno.

A nije da se nijesu trudili i godinama ulagali ogromne napore da preko zastrašenih sudova nekako pokušaju da ugase jedini glas istine u Crnoj Gori koji ova zlokobna grupacija nije uspjela da zastraši.

Osvjedočene medijske siledžije već godinama, ako ne i decenijama, zlostavljaju koga god stignu u Crnoj Gori dok po svojim moralno iskrivljenim principima javnosti nameću sopstvene parametre ’’istine’’.

Pripadnici ”medijske mafije” i njihovi saradnici koji već godinama proganjaju Portal Aktuelno zbog istine: Miodrag Miško Perović, Željko Ivanović, novi šef Dragan Šolak, NVO pipak Mila Radulović, čovjek u izvršnoj vlasti Neđeljko Rudović i dopisnica specijalizovana za prijave Dragana Šćepanović

Naša medijska kuća je jedina koja se već duži vremenski period suprostavlja ovakvoj javnoj tiraniji, pa i ne čudi što smo posljednjih godina konstantno na meti takozvanog ’’medijskog ganga’’, o čemu svjedoči i preko 20 tužbi koje su podnijeli protiv nas, ne uljučujući ove najnovije, ali i brojne prijave policiji, tekstovi i medijski prilozi koji su za cilj imali zastrašivanje. Ali Portal Aktuelno, njegovo Uredništvo i vlasnička struktura nikad nijesu bili iznenađeni ovakvim nastupom koncerna Vijesti, koji je toliko osilio da je čak pokušao da reketira Crnu Goru i uz odobrenje ”drugosrbijanskih” vlasnika iz Beograda, iskompromituje cijeli jedan narod – crnogorski, fabrikovanjem morbidnih izmišljotina.

Takođe je nužno na kraju ponovo ukazati na progon koji ’’medijska mafija’’, bez uspjeha, sprovodi godinama protiv naše medijske kuće, o čemu možete čitati na OVOM LINKU, ali i u posebnoj rubrici na ONLINE MAGAZINU LUČA – MEDIJSKO REKETIRANJE.

U.P.A.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije