Connect with us

Milivoje Katnić

DOSIJE ISLJEDNIK (3): Laži predsjednika Advokatske komore i Milivojeva čokolada od 4.000 eura

Published

on

Privatno lice Milivoje Katnić, koji je skoro sedam godina obavljao funkciju glavnog specijalnog tužioca nedavno je razriješen sa te pozicije, a iza njega je ostala zaostavština nepočinstava za čiju će sanaciju biti potrebno mnogo vremena.

Portal Aktuelno će otvoriti neke predmete iz čuvenih Katnićevih fioka povezanih sa velikim pranjem novca kada za to dođe vrijeme.  Javnost Crne Gore će tada vidjeti šta je sve skrivao i koga je štitio samoproklamovani Lovćenski tajnovidac.

Ali prije nego što pređemo na otvaranje tih tema od velikog značaja za crnogorsko društvo, ispunićemo obećanje koje smo dali našim čitaocima i u feljtonu od 40 nastavaka prikazaćemo način na koji je funkcionisao bivši glavni specijalni tužilac Katnić.

Portal Aktuelno je u periodu od 30. 04. do 30. 6. 2020. godine na slučaju biznismena Zorana Bećirovića u seriji od 60 tekstova prikazao način rada Katnića koji je za vrijeme svog mandata pretvorio SDT u nešto što je ličilo na ispostavu UDBA-e. Feljton koji od 21. februara objavljujemo upravo će se bazirati na ovom slučaju, kroz koji je najbolje prikazan način na koji je radio Katnić.

U feljtonu čiji će svaki nastavak sadržati po dva teksta iz serijala koji smo već objavljivali u navedenom periodu, biće riječi o sljedećim temema:

Zloupotreba specijalnog policijskog tima za nelegalno hapšenje biznismena Zorana Bećirovića, njegovo isljeđivanje u prostorijama SDT-a, pravdanje i laganje preko medija da je saslušanje obavljeno u ODT-u, pokušaj da se u sudsku proceduru progura potpuno neosnovani optužni predlog, zloupotreba medija za širenje laži i obračun sa neprijateljima, ucjenjivanje, kreiranje “afere Delta” i crtanje mete na čelo kolege tužioca, širenje straha u tužilaštvu, neartikulisane i neodmjerene izjave, javno širenje panike u vrijeme pandemije koronavirusa, pravno neznanje, drzništvo, nerazjašnjeno pitanje famozne čokolade od 4.000 eura, sumnjiva ratna prošlost, fizički sukob u diskoteci, ukidanje crvene potjernice protiv odbjeglog biznismena Duška Kneževića, fizičko maltretiranje zatvorenika dok je bio vojni sudija…

Takođe ćemo se dotaći teme kako je Katnić, pored ličnog animoziteteta, vođen naređenjima koje je dobijao od njegovih pretpostavljenih iz takozvane Organizovane tužilačke grupe (OTG ili OKG) kupovao ćutanje medija i pokušavao da ućutka portal Aktuelno, čiji je Bećirović jedan od osnivača.

Biće riječi i o tome kako je Katnić sprovodio metod kreiranja problema, da bi onda spašavao okrivljenog i naplatio mu usluge po tarifi OTG dok je njegov predmet čuvao u čuvenim fiokama.

Krajni cilj Katnića i opskurne OTG bio je ”uhapsiti” Portal Aktuelno onako kako je njegova OTG ”uhapsila” sve ostale medije u državi. Međutim, te teme ćemo se samo dotaći u feljtonu, a portal Aktuelno i Online magazin Luča će o tome opširnije pisati kada za to dođe vrijeme!

U svakom nastavku biće naznačen naslov teksta i datum kada je objavljen da bi čitaoci mogli da dovedu stvari u pravilan kontekst i da bi uvidjeli da je portal Aktuelno još prije gotovo dvije godine naglašavao koliku štetu su za crnogorsko pravosuđe i čitavo društvo učinili Katnić i grupa njegovih saradnika poznata kao Organizovana tužilačka grupa (OTG).

 

SPREGA TUŽIOCA, ADVOKATA I MEDIJA: BEGOVIĆ LAGAO KLIJENTA, SARAĐIVAO SA KATNIĆEM I MEDIJSKOM ISPOSTAVOM KOS-A (04.05.2020)

Zloupotreba položaja, specijalnog policijskog tima, stavljanje ličnih motiva i frustracija ispred struke, kompromitacija Specijalnog državnog tužilaštva, ali i čitavog pravosudnog sistema, medijska oluja lažnih informacija – ovo bi bio siže onoga što je glavni specijlni tužilac Milivoje Katnić u saradnji sa svojim “medijskim batinama” za jednokratnu upotrebu radio u pokušaju obračunavanja sa biznismenom Zoranom Bećirovićem i portalom Aktuelno.

Samoproklamovani tajnovidac i epidemiolog Milivoje “Polakote” Katnić: “Moja krv je krv pravednika, ne bi valjalo da se prolije kao što je Pilat prolio Isusovu krv”, “Prihvatio bih Nobelovu nagradu, ali nema u mom zanimanju”

Nakon što su prvo Osnovni, a nedavno i Viši sud u Podgorici u potpunosti odbacili kao neosnovnu pravnu konstrukciju protiv Bećirovića, koju je Katnić preko ODT-a u Podgorici pokušao na silu da progura u sudsku proceduru, portal Aktuelno počeo je da raskrinkava detalje brutalne hajke u režiji samoproklamovanog tajnovidca i njegovih pomagača.

Sada je već postalo jasno da je Katnić u napadu na Bećirovića i portal Aktuelno stavio lične motive ispred struke i time kompromitovao instituciju na čijem je čelu, ali i čitav pravosudni sistem Crne Gore. Napad je obavljan uz medijsku pomoć, koja mu je pružana na opšte zadovoljstvo svih učesnika u progonu.

Kako je bilo i očekivano, u objavljivanju brutalnih laži prednjačile su dnevne novine Vijesti i istoimena televizija i portal, koji su samo nastavili hajku koju već godinama vode protiv Bećirovića i portala Aktuelno.

Treba napomenuti da je u ovom slučaju PR služba Specijalnog državnog tužioca – dnevni list “Nova Pobjeda” po ustaljenoj metodi, objavljivala bezrezervno sve što joj je dostavljeno iz SDT-a. Ipak, objavili su i odluku o odbacivanju presude.

Sprega Katnića, Dana i Begovića

U medijskim napadima posebno se isticala klerikalna medijska ispostava KOS-a – dnevni list Dan, koji je svoje tekstove o slučaju navodnih prijetnji sudskom vještaku zasnivao na apsolutno netačnim nezvaničnim saznanjima koja su im plasirali “pouzdani izvori” iz Tužilaštva.

Međutim, umješanost ovog dnevnog lista u orkestriranom napadu SDT-a na Bećirovića ne završava se samo na objavljivanju dezinfomarcija i širenju negativne propagande.

Ova bivša medijska ispostava KOS-a i glasilo Srpske pravoslavne ckve, po svemu sudeći, je služilo kao posrednik između specijalnog tužioca Katnića i predsjednika advokatske komore Zdravka Begovića, koji je iako je bio Bećirovićev pravni zastupnik, kako se ispostavilo, svo vrijeme radio na njegovu štetu, a u korist SDT-a!

Zdravko Begović – Da li će podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Advokatske komore: Lagao klijenta, sarađivao sa tabloidom, radio u korist specijalnog tužioca

Sprega Katnića, dnevne novine Dan i predsjednika advokatske komore Zdravka Begovića, koji je zastupao Bećirovića u montiranom procesu oko navodnih prijetnji sudskom vještaku, isplivala je na vidjelo nakon što je 18. decembra prošle godine u Danu osvanuo tekst sa bombastičnim naslovom – “Vještak potvrdio da mu je Ćoćo prijetio”.

U tekstu se navodi da je “vještak Aleksandar Rakočević potvrdio tokom saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu da mu je biznismen Zoran Ćoćo Bećirović prijetio. On je ostao pri ranije datom iskazu”. Kao izvor Dan je naveo advokata Begovića koji je tada zastupao Bećirovića.

“Rakočević je saslušan u svojstvu svjedoka i ponovio je sve što je rekao kada je prijavio slučaj. Moj klijent nije prisustvovao saslušanju”, rekao je tada Begović za Dan.

Dvoličnost advokata

Kako saznaje portal Aktuelno, Bećirović se nakon saslušanja Rakočevića sreo sa advokatom Begovićem koji mu je prenio detalje saslušanja. Begović je tada ubjeđivao Bećirovića da se Rakočević “nije pridružio gonjenju i izjavio da nije osjećao prijetnju”, pripremajući iza leđa duplu igru sa Danom i specijalnim tužilaštvom.

Stoga se Bećirović, blago rečeno, našao u čudu kada je dan nakon razgovora sa Begovićem vidio tekst Dana i advokatovu izjavu koja se potpuno kosi sa onim što je ranije tvrdio u privatnom razgovoru sa svojim klijentom.

Aktuelno ovom prilikom ekskluzivno prenosi sms prepisku Bećirovića i tadašnjeg advokata iz koje se jasno vidi da je Begović lagao svog klijenta, sarađivao sa dnevnim novinama Dan, a sve u korist Tužilaštva.  Takođe, napominjemo da je Begoviću nakon prepiske Bećirović, iz očiglednih razloga, oduzeo punomoćje.

“Izvini, bojao sam se da te ne razočaram”

PREPISKA BEĆIROVIĆA I BEGOVIĆA:

Bećirović: Jesi li ti ovo rekao novinaru Dana, ili je ovaj to izmislio?

Begović: Sve izmislili, ja ga niti čuo niti vidio, po običaju…

Bećirović: Molim te napiši demanti, a ja ću preko mog advokata njihovom ombudsmanu, pa onda tužbu sudu.

Begović: Ćoćo, to su gluposti što pišu, kada dobijemo izjavu oštećenog reagovaćemo…

Bećirović: Bedi, ti mene od prilike ne poznaješ…I nemoj da pričamo o tome jesu li gluposti ili ne… Meni to pravi ogromnu štetu… Ako je tačno da su slagali da si im bilo šta rekao… Odmah demantuj… Da moj drugi advokat piše ombudsmanu… I pošalji mi kopiju demantija…

Begović: ….izvini, ali ti moram reći da me je ipak novinar zvao i ja sam mu rekao, da nijesi bio prisutan i da je vještak ostao pri navodima svoje prijave… ništa drugo nije rečeno i nije bilo riječi o bilo kakvim prijetnjama, ako sam pogriješio duboko se izvinjavam, nije bila loša namjera, sigurno…

Bećirović: Eee.. Bedi…trebao si odmah da mi kažeš istinu… I nemaš pravo da pričaš sa novinarima o meni i mom ili mojim predmetima…

Begović: Izvini, bojao sam se da te ne razočaram… u pravu si…

Ostavka – moralna obaveza Begovića

Teško je naći riječi koje bi mogle da opišu ovakvo ponašanje pravnog zastupnika koji laže klijenta, zatim biva uhvaćen u notornoj laži,  sarađuje sa medijskom kućom koja otvoreno radi na štetu tog istog klijenta i sve to u korist Tužilaštva!

Okolnost koja izaziva dodatno zaprepašćenje je što Begović nije običan advokat – već predsjednik Advokatske komore Crne Gore! 

Objavili odluku o odbacivanju optužnog predloga uz ponavljanje notornih laži

Dakle, predsjednik Advokatske komore jedne države sarađuje sa štampanim glasilom koje ne preza od objavljivanja brutalnih laži u cilju kompromitovanja Bećirovića, laže klijenta, pokušava da ga uvuče u prljavu medijsku kampanju i po svemu sudeći, sarađuje sa specijalnim tužiocem.

Ovom prilikom otvaraju se mnoga pitanja a jedno od njih je – da li je Begović svojevoljno odlučio da sarađuje sa specijalnim tužiocem ili je to uradio iz straha, jer je dobro poznato da je Katnić sklon vršenju direktnog i indirektnog pritiska na sudije, advokate, isto kao što to radi i sa ljudima koje, iz ličnih pobuda, odluči da procesuira.

Nezavisno od motiva ovakvog ponašanja Begovića, jedna stvar je jasna – zbog pravne i moralne odgovornosti ne bi smio više da bude na čelu Advokatske komore Crne Gore, jer je svojim postupcima kompromitovao sebe ali i čitavu komoru. Jedini ispravni postupak, i najmanje što bi Begović morao da učini ovom prilikom je da podnese ostavku na funkciju predsjednika Advokatske komore. 

Kožni mantili i vraćanje u 1948.

Ono što na kraju treba napomenuti je da su dnevne novine Dan sigurno znale da im je Begović dao lažnu informaciju, ali su i pored toga čak i prilikom objave rješenja Višeg suda o odbacivanju optužnog predloga protiv Bećirovića, nastavili sa promocijom laži.

Kako smo juče pisali, informaciju da je Viši sud odbacio optužni predlog protiv Bećirovića, Dan je u svom stilu relativizovao stavljajući u prvi plan laži o tome kako je vještak Rakočević ostao pri ranijem iskazu, uz krajnje maliciozan naslov “Za sud Ćoćo nije kriv”, kojim se jasno insinuira da je on kriv, ali da su sudovi jednostavno nesposobni ili ne smiju da ga osude.

Ovakav manipulativni pristup i ne čudi s obzirom da se radi o mediju koji je zvanično osnovan 31. decembra 1998. godine uz finansijsku i logističku podršku tadašnje Kontraobavještajne službe (KOS) SR Jugoslavije – danas Vojnobezbednosne agencije (VBA) Srbije.

Stoga je jasno što su Bećirović i portal Aktuelno, čija je uređivačka politika orjentisana ka evropskim i evroatlantsksim vrijednostima i demistifikaciji uloge SPC, trnu u oku ovakvom mediju i njihovom saradniku iz Specijalnog tužilaštva koji i sam ima podugačak dosije sa zaslugama iz 90-ih.

Kada smo već kod KOS-a, treba napomenuti da se specijalni tužilac Katnić i njegovi saradnici ponašaju kao što su to radili čuveni inspektori OZNA-e, kasnije UDBA-e, u periodu između 1948 – 1951.  prepoznatljivi po dugim kožnim mantilima koji su se, često rukovođeni ličnim motivima, obračunavali sa “neprijateljima države”.

O upečatljivoj sličnosti metoda rada koje Katnić koristi u 2020. godini, sa metodama koje je tajna policija koristila nakon Drugog svjetskog rata, pisaćemo opširnije u nekom od narednih tekstova.

 

DVOSTRUKI ARŠINI LOVĆENSKOG TAJNOVIDCA: HAPSI ZBOG SMS PORUKA, A ZABORAVIO NA ČOKOLADU OD 4.000 EURA (05.05.2020)

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić ima dvostruke aršine u svom profesionalnom angažmanu. Kada je u pitanju obračun sa ljudima čiji stavovi mu smetaju, ili jednostavno ima neki lični animozitet prema njima, spreman je na zloupotrebu položaja, specijalnog policijskog tima, stavljanje ličnih motiva i frustracija ispred struke, kompromitaciju SDT-a, ali i čitavog pravosudnog sistema.

Na svojoj koži ovakav način rada najbolje su osjetili biznismen Zoran Bećirović i portal Aktuelno koji su se, kako smo pisali u seriji tekstova, našli na meti Katnića i njegovih pomagača iz advokatske komore i medijske sive zone.

Iako je Katnić zbog ličnih motiva spreman da izmisli slučaj i zloupotebi Specijlno tužilaštvo za privatne obračune, kada su u pitanju izuzetno ozbiljne optužbe i krivična djela o kojima sam Katnić javno govori, stvari su za samoproklamovanog tajnovidca sasvim drugačije.

Čokolada od 4.000 eura

Da bi predstavili javnosti kako specijlani tužilac, koji po metodama OZNA-e i UDBE-e goni ljude zbog sms poruka, lako odustaje od istraživanja ozbiljnih kriminalnih radnji ako to njemu ne odgovara, podsjetićemo se slučaja sa čuvenom čokoladom vrijednom 4.000 eura koja je navodno, bila namjenjena njegovoj supruzi.

”Moja supruga je Podgoričanka, svi je skoro znate. Njoj su pokušali da podmetnu mito u predmetu jednog kafića. Ona radi u upravnom postupku, jedan, da kažem ne toliko značajan posao, u smislu donošenja kontra odluka. Ali imaju običaj da kada daju nekom rješenje, da taj ko dobije rješenje časti čokoladom koja vrijedi od dva do tri eura. E u toj čokoladi koja je bila namijenjena mojoj supruzi, bilo je 4.000 eura! Ona je trebalo da uzme čokoladu, stavi je u torbu, što je, ponavljam, uobičajeno. Dva policajca čekala su je na izlazu, ali srećom, ona tu čokoladu nije uzela”, saopštio je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić na sjednici skupštinskog Odbora za antikorupciju u julu 2016. godine.

Njegovu izjavu pogledajte na video snimku od 19 minuta i 30 sekundi:

Optužio djelove policije za kriminal, pa sve zaboravio

Dakle, specijalni tužilac je ovom izjavom implicirao da je neko htio da iscenira situaciju u kojoj njegova supruga prima mito, nakon čega bi bila uhapšena, a sve to navodno, da bi on bio kompromitovan. Ako ove optužbe nijesu bile dovoljno ozbiljne, Katnić je kazao da su “dva policijaca koja su čekala na izlazu” bila umješana u ovu namještaljku, čime je nagovijestio da postoje djelovi Uprave policije koji su spremni na najgori oblik kriminalnih radnji da bi ostvarili svoje ciljeve!

Katnić je ovom informacijom šokirao crnogorsku javnost u sred ljeta, u jeku istrage  više predmeta koji se odnosi na finansijske malverzacije u Opštini Budva. Javnost u Crnoj Gori očekivala je tada da će taj slučaj koji je dobio medijski nadimak „čokolada“, s obzirom na ozbiljnost optužbi i položaj osobe koja ih je saopštila, biti ekspresno riješen.

Takođe se očekivalo da će se brzo otkriti ko je pokušao da kompromituje glavnog specijalnog tužioca koji je tih dana i mjeseci uživao veliku podršku dobrog dijela javnosti.

Međutim, ni poslije gotovo četiri godine javnost nije praktično ništa više saznala o tom slučaju. Ono što je otkriveno je da je Katnića o tome obavijestio Podgoričanin Veselin Mujović. Mujović je, podsjetimo osumnjičen da je 2016. od bivšeg visokog funkcionera Svetozara Marovića na prevaru uzeo 890.000 eura, obećavajući mu pomoć u istragama koje je Specijalno tužilaštvo vodilo protiv porodice Marović. Zbog toga je Mujović završio u zatvoru. Posljednja informacija koju je crnogorska javnost dobila je da je Mujović na potjernici Uprave policije, jer se nije pojavio na izdržavanje kazne zatvora od godinu zbog prevare Tomislava Simovića za 250.000 eura.

Astralni istraživač sumnjivih koverti

Slučaj čokolada danas se praktično ne spominje. Niko više i ne traži informacije o tom predmetu, a iz samih riječi Katnića nazire se niz sumnji zbog kojih se može i krivično odgovarati. Prvo – ne zna se nalogodavac i organizator kupovine poklona odnosno čokolade.

Iz Katnićevih riječi se zaključuje da je u to bilo uključeno više osoba, pa čak i službena lica – policajci, pa ukoliko niko nije procesuiran ili je sve zaboravljeno, mora se znati ko je uticao da se taj izviđaj zaustavi?

Specijalni tužilac je naveo da su “dva policajca čekala ispred kafića” valjda da bi odmah zaustavili njegovu suprugu i tako bi krenuo slučaj. Ukoliko policajci nijesu privedeni na saslušanje ili dobili otkaz to znači da su oni i dalje aktivni u službi iako su učestvovali u čokoladnoj zavjeri protiv crnogorskog Eliot Nesa. Postavlja se pitanje da li u Upravi policije postoje dva policajca koji su dobili nalog od nekog da uhapse ženu specijalnog tužioca bez bilo kakvog naloga.

Slatki grijeh – uz čokoladu čak i fantastična priča o korupciji, mitu i namještaljkama izgleda ljepše

Isto tako, javnosti nije do kraja objašnjeno kako je Katnić znao da se u čokoladi nalazi 4.000 eura i ko je osoba koja je taj novac našla? Možda je Katnić ovom prilikom upotrebio svoje tajnovidačke sposobnosti da putem astralne projekcije zaviri u kovertu, prebroji novac, upozori suprugu, pa se vrati u svoje fizičko tijelo i nastavi da obavlja svakodenvne tužilačke obaveze?

Takođe, nije poznato ni gdje se sada nalaze tih 4.000 eura, da li su u nekom od policijskih ili pravosudnih trezora gdje bi po propisima trebalo da se nalazi taj novac. Nije poznato ni koji kafić je očekivao rješenje koje je trebalo da donese organ uprave u kojem je zaposlena Katnićeva supruga i da li je taj objekat dobio rješenje na legalan način. Dok svi odgovori na ova pitanja ne budu dostupni javnosti svako ima pravo da posumnja da je Katnić možda želio da skrene pažnju javnosti na sebe i dobije malo medijskog prostora.

Prosječan rok trajanja čokolade od dva – tri eura je oko 24 mjeseci, a za čokoladu punjenu sa 4.000 eura taj rok je mnogo duži jer je u pitanju krivično djelo mito i korupcija. Iako se punjena čokolada, kako navode tehnolozi, brže topi nego obična, ovaj jedinstven primjer punjen eurima neće se pretvoriti u zaborav, jer će portal Aktuelno to pitati bez roka zastarenja.

Selektivnost i dvostruki standardi

Pošto smo podsjetili na indoletnost Katnića kada je u pitanu ozbiljan slučaj kao što je ovaj vezan za “čokoladu”, koji nije procesuiran iz ko zna kakvih ličnih motiva specijalnog tužioca, podsjećamo na hajku koju je SDT vodio protiv Bećirovića i portala Aktuelno zbog sms poruka.

Nakon što su prvo Osnovni, a nedavno i Viši sud u Podgorici u potpunosti odbacili kao neosnovnu pravnu konstrukciju protiv Bećirovića, koju je Katnić preko ODT-a u Podgorici pokušao na silu da progura u sudsku proceduru, portal Aktuelno počeo je da raskrinkava detalje brutalne hajke u režiji samoproklamovanog tajnovidca i njegovih pomagača.

Sada je već postalo jasno da je Katnić u napadu na Bećirovića i portal Aktuelno stavio lične motive ispred struke i time kompromitovao instituciju na čijem je čelu, ali i čitav pravosudni sistem Crne Gore. Napad je obavljan uz medijsku pomoć, koja mu je pružana na opšte zadovoljstvo svih učesnika u progonu.

Kako je bilo i očekivano, u objavljivanju brutalnih laži prednjačile su dnevne novine Vijesti i istoimena televizija i portal, koji su samo nastavili hajku koju već godinama vode protiv Bećirovića i portala Aktuelno.

Treba napomenuti da je u ovom slučaju PR služba Specijalnog državnog tužioca – dnevni list “Nova Pobjeda” po ustaljenoj metodi, objavljivala bezrezervno sve što joj je dostavljeno iz SDT-a. Ipak, objavili su i odluku o odbacivanju presude.

U medijskim napadima posebno se isticala klerikalna medijska ispostava KOS-a – dnevni list Dan, koji je svoje tekstove o slučaju navodnih prijetnji sudskom vještaku zasnivao na apsolutno netačnim nezvaničnim saznanjima koja su im plasirali “pouzdani izvori” iz Tužilaštva.

Ova bivša medijska ispostava KOS-a i glasilo Srpske pravoslavne ckve, po svemu sudeći, je služilo kao posrednik između specijalnog tužioca Katnića i predsjednika advokatske komore Zdravka Begovića, koji je iako je bio Bećirovićev pravni zastupnik, kako se ispostavilo, svo vrijeme radio na njegovu štetu, a u korist SDT-a!

Bećirovićevo saopštenje

Nakon svega što je ovdje napomenuto, jasno je da specijalni tužilac Katnić ima dvostruke stnadarde i slučajevima pristupa na osnovu ličnih afiniteta, a ne po “težini slučaja” i na osnovu zakonskih ovlašćenja.

S obzirom na veliko interesovanje čitalaca za slučaj o kojem pišemo već nekoliko dana, sjutra ćemo ponovo objaviti saopštenje koje je Zoran Bećirović dao 4. decembra prošle godine povodom brojnih, uglavnom netačnih, informacija koje se odnose na njegovo nezakonito lišavanje slobode i saslušavanje u Specijalnom državnom tužilaštvu.

U tom saopštenju, koje je aktuelno danas isto kao što je bilo prije pet mjeseci, biće razjašnjeni svi detalji koje do sada nijesmo pomenuli kada je u pitanju motiv za progon Bećirovića i portala Aktuelno.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije