Connect with us

Politika

ABAZOVIĆ: “Iskorijenićemo diskriminaciju prema Tuzima”

Published

on

gov.me

Nova Vlada će, za razliku od prethodne, iskorijeniti svaki vid diskriminacije u odnosu prema Opštini Tuzi, naročito one koji se odnose na finansijski aspekt, kao i da će biti podrška svim razvojnim projektima, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, koji je danas sa ministrom ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem i ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem boravio u prvoj službenoj posjeti Opštini Tuzi.

U razgovoru sa predsjednikom Opštine Nikom Đeljošajem, Abazović je podsjetio na ogroman značaj koji ta novoformirana Opština ima za Crnu Goru i ukazao na njene brojne razvojne potencijale.

“Vlada je posvećena razvoju svih opština u Crnoj Gori i zbog toga današnja radna posjeta ima za cilj da pokaže da je svaki dio teritorije Crne Gore od jednakog značaja za novoformiranu Vladu. Nadamo se da će Tuzi, uz još snažniju podršku Vlade, u što kraćem roku iskoristiti sve razvojne potencijale koje imaju, šta bi značajno poboljšalo kvalitet života svih građana/ki Tuzi“, ukazao je Abazović.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj upoznao je predstavnike Vlade o svim problemima koje ta Opština ima, po pitanju finansiranja i realizacije drugih projekata, a predstavnici Vlade su iskazali spremnost da maksimalno pomognu pri rješavanju navedenih problema.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije