Connect with us

Politika

ABAZOVIĆ: Što prije usvojiti zakon o porijeklu imovine, kontrola može da počne od mene

Published

on

Abazović (FOTO: CDM)

Zakon o porijeklu imovine osnovni je preduslov borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, i treba ga što prije usvojiti, ocijenio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

„Potrebno je Zakon usvojiti što prije. Neka kontrola krene od nas“, poručio je Abazović na Regionalnom evroatlantskom kampu REACT, koji je u Podgorici organizovao Alfa centar.

Abazović je istakao da građani Crne Gore zaslužuju da budu pomireni.

„Konačno moramo prestati da u svakom činu tražimo neprijateljstvo. Crna Gora mora da iskorači. Najbolji način je da u bližnjem svom ne vidimo neprijatelja, već prijatelja“, naveo je Abazović na svom Tviter nalogu.

On je takođe, tokom današnjeg učešća na 13. Regionalnom Evroatlantskom Kampu REACT koji se organizuje u Podgorici, odgovarajući na postavljeno pitanje u vezi sa pomenutim zakono, istakao:

,,Ne želim nikog konkretno da targetiram, zato ću reći da kontrola može da počne od mene, pa preko mojih kolega iz Vlade, a zatim neka stigne do predsjednika Crne Gore i svih drugih javnih djelatnika. Mislim da će mnogima biti neprijatno kada im kontrola pokuca na vrata”, zaključio je Abazović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije