Connect with us

Politika

PREMIJER KRIVOKAPIĆ: Atakom na Vukšića minimizira se uspjeh Vlade

Published

on

Podgorica, (MINA) – Atakom na direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), Dejana Vukšića želi se minimizirati uspjeh Vlade, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

On je novinarima, nakon Premijerskog sata, rekao da ga zabrinjava činjenica da je neko vidio podatak koji je procurio iz ANB-a, a da nije reagovao.

Krivokapić je naveo da će rezultat tog slučaja biti javan i transparentan i da svi oni koji su se ogriješili treba da odgovaraju.

“Nema čovjeka koji ne griješi. Ne znam je li bila namjera ili nije, ali dvije osobe koje rade na tome su veliki profesionalci koji su već iz sistema. To govori o tome da briga nas treba da bude prije svega briga o bezbjednosti”, kazao je Krivokapić, prenosi Mediabiro.

On je rekao da se nada se da se više nikad neće ponoviti nešto slično i da je „neko želio da inicira taj problem”.

„Prvi atak je na Vukšića, koji je profesionalac i vrlo odgovoran. Nije bio u tom trenutku fizički prisutan, ali to ne umanjuje bilo čiji odnos prema ovim pitanjima”, naveo je Krivokapić.

On je kazao da je drugi atak na premijera.

“To znači ako njegovog saradnika proglasite da je nekompetentan za tu funkciju, onda premijer nije znao da izabere svoje saradnike”, rekao je Krivokapić.

Treći element koji mu najviše smeta je, kako je kazao, onaj koji se predstavlja kao mjera odnosa sa međunarodnim faktorima.

„Ova Vlada je postigla odličan rezultat u saradnji sa svim relevantnim međunarodnim institucijama i na ovaj način neko želi da minimizira naš uspjeh. Određeni poslanici su imali priliku da se osvjedoče u taj dokument i nijesu reagovali”, naveo je Krivokapić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije