Connect with us

Politika

BEČIĆ: Pred metkom se pomjeriti neću, a ne pred montažama i fabrikovanjima beogradskih tabloida

Published

on

Predsjednik Skupštine Crne Gore i Demokrata Aleksa Bečić poručio je da se neće pred metkom pomjeriti, a ne pred montažama i fabrikovanjima beogradskih tabloida na čijoj meti je posljednjih dana.

“Smatram da su veze građana između Srbije i Crne Gore rodbinske, kumovske i prijateljske, istorijske, nešto što je neraskidivo, nešto što je vječno i nešto što ne zavisi od bilo kog pojedinca. Ali dozvolite da shvatimo nije gospodin Vučić Srbija, nije gospodin Bečić, Krivokapić ili Đukanović Crna Gora, nije gospodin Mandić sinonim za srpski narod u Crnoj Gori, to moraju svi da shvate i svi da razumiju”, rekao je Bečić večeras u emisiji Načisto TV Vijesti.

Ko hoće, dodaje on, da bude partner sa nama kao državnicima, kao državom na ravnopravnim osnovama, na osnovama međusobnog uvažavanja i poštovanja može uvijek da bude.

“Ali ako neko smatra da mora da nas drži u podaničkom i zavisnom položaju da bi u bili partner ili prijatelj, e mene neće nikada imati u takvoj vrsti prijatelja ili partnera”, istakao je on.

Bečić kaže da ima najveće bogatstvo sa brojnim ljudima i u svom tmu i brojnim ljudima u ovoj parlamentarnoj većini “slobodan sam čovjek”.

“Ne zavisim od bilo koga. Mirno spavam i služiću isključivo narodu Crne Gore. Kao mnogo mlađi i na mnogo nižoj poziciji tada sam pomenuo prvi u Crnoj Gori ime gospodina Branislava Mićunovića i slučaj ispred Kliničkog centra. Tako da ne da se neću pomjeriti pred montažama i fabrikovanjima beogradskih tabloida, pred metkom se pomjeriti neću”, poručio je Bečić.

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Mico

    25.06.2021. at 21:37

    Za metak znamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije