Connect with us

Politika

CAREVIĆ: Vlast davno formirana, problem prave oni koji nijesu imali digitrone

Published

on

"Problem imaju samo lovci na fotelje": Carević - Foto: RTV Budva

Predsjednik budvanske opštine Marko Carević saopštio je sinoć u izjavi za Pobjedu da ne postoji ozbiljnijih problema oko formiranja lokalne vlasti i da je, što se njega tiče, vlast formirana odavno.

“Vlast je formirana odavno. Sad samo cvile ovi što nijesu imali digitron u džepu i nijesu dobili ono što su željeli”, rekao je Carević Pobjedi.

On tvrdi i da u Budvi sve funkcioniše normalno i bez problema.

“Problem imaju samo lovci na fotelje. Oni koju su ljetos bili ispred suzavaca i šok bombi i sada su na prvoj liniji fronta, a oni koji su se sakrivali po ćoškovima i vadili bolovanja sada cvile za foteljama. Ništa to nije neobično, ovo je Crna Gora”, dodao je Carević.

On kaže i da kao predsjednik opštine ne učestvuje u sastancima koji se vode oko formiranja vlasti na lokalnom nivou, ali da je na osnovu informacija koje dobija optimista da će dogovor uskoro biti postignut.

“Nekome za dogovor treba nedjelju dana, nekome mjesec, nekome tri, nekome pola godine, ali i to je demokratija. Svako može da radi šta misli, ali u suštini vlast funkcioniše. Nije dobro što je ovakvo stanje, ali nije ni problem jer sve funkcioniše kako treba”, rekao je Carević.

Pored Carevića, optimisti povodom konačnog formiranja vlasti su i iz lokalne većine.

“Lokalna vlast u Budvi biće formirana u naredna tri dana”, kazao je Pobjedi predsjednik Izvršnog odbora budvanskog ogranka Prave Crne Gore Aleksandar Saša Franeta ističući i da o raspisivanju novih lokalnih izbora „nema ni govora“.

“Nikakvih problema oko formiranja vlasti u Budvi nema. Mi uskoro očekujemo poziv od Nove srpske demokratije na razgovore i mislim da ćemo na tom sastanku sve riješiti. Vlast u Budvi će biti formirana u naredna tri dana”, tvrdi Franeta.

On je i kazao da su predstavnici Prave Budve u ponedjeljak održali sastanak sa predstavnicima ostalih partija na kome je dogovor oko formiranja vlasti priveden kraju.

“U ova dva-tri dana ćemo sve riješiti, budite sigurni. Vlast će biti formirana i nema govora o novim izborima”, tvrdi Franeta.

On ističe i da aktuelni predsjednik opštine ima apsolutnu podršku budvanskog ogranka Prave Crne Gore.

“Na kraju će svi biti zadovoljni, jer Prava Crna Gora nema interes oko fotelja. Naš interes je jedino da budvanska vlast bude kvalitetna i poštena i da Budvu vrati na mjesto koje joj pripada”, kazao je Franeta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije