Connect with us

Politika

CETINJSKA URA: SDP produžena ruka ,,crnih kapuljača”

Published

on

,,Opsesija UROM SDP-a, partije u nestajanju i osamnaestogodišnjeg vjernog slugu partije koja više članova ima u zatvoru nego na slobodi, ne prestaje da zatrpava medijsku scenu”, saopštili su na reagovanje SDP-a iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali iz te partije, svakodnevnim širenjem laži i obmanama pokušavaju da zavade građane Crne Gore igrajući se sa njihovim intimnim osjećanjima. ,,Nema sumnje da je SDP ponovo postao produžena ruka DPS-a i ,,crnih kapuljača”. Ostaje nam samo da vidimo da li će građane Cetinja lično oni prskati biber sprejom ili će za te radnje tradicionalno iznajmiti ,,crne kapuljače” iz drugih gradova. Želimo im srećno pomirenje”, navode iz cetinjskog odbora URE.

Iz cetinjske URE još upozoravaju da se medijskim nebom šire brojne dezinformacije kojima se crtaju mete političkim neistomišljenicima. ,,Neće SDP dati da se na osnovu dezinformacija crtaju mete na čelo političkim neistomišljenicima”, zaključuju ironično iz cetinjske URE.

1 Comment

1 Komentar

 1. borovik

  06.03.2021. at 20:12

  sa kojim obrazom se javljaju ovi iz ure
  šole i ekipo martinovic radovic i ostali uradio veas je filip zajedno sa dritanom kao ovce malo ste dosadili sa crnim kapuljacama i batinama
  nisam za dps samo i uvjek lscg
  izdaja crnr gore nikad a vi ste to uradili pod plastom lopovlika i mafije
  bolje i da kradu vratice kad tad nego da mi drzavu uzmu
  a o postenju tek sa vama nema zbora
  kakv je ficku stan u pg snadje se i perisic valja li namjestaj šole
  pored silnih miliona za malo se dadoste

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije