Povežite se sa nama

Politika

Cetinjski list: Danas razgovori SDP – Stara garda LSCG

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lista “SDP i građani” na lokalnim izborima osvojila osam, a Stara garda Liberalnog saveza tri mandata

Susret predstavnika izborne liste „SDP i građani“ i Stare garde LSCG biće održan danas, saznaje Radio Cetinje.

Sastanak je uslijedio nakon poziva nosioca liste „SDP i građani“ Nikole Đuraškovića, koji je 10. decembra putem Fejsbuka pozvao SG LSCG, napisavši da razumije njihovo neprihvatanje tadašnje odluke odborničkog kluba SDP-a o povratku u lokalni parlament.

“Za mene su naše razlike daleko iza nas! Čvrsto vjerujem da zajedno možemo oživjeti izvorno suverenističko partnerstvo iz devedesetih u interesu novih pobjeda Cetinja i Crne Gore”, poručio je Đurašković.

Par dana kasnije, podsjeća Cetinjski list, iz Stare garde LSCG je takođe, putem iste društvene mreže, poručeno da prihvataju tu inicijativu i da će saslušati zamisli SDP-a.

“O uspjehu ili neuspjehu tih razgovora uredno ćemo vas obavijestiti”, stoji u informaciji koja je objavljena na Fejsbuk stranici Stare garde LSCG.

Na lokalnim izborima na Cetinju 5. decembra, Demokratska partija socijalista (DPS) dobila je 14 odborničkih mjesta, lista “SDP i građani” osam, Građanski pokret URA četiri, Demokrate i Stara garda Liberalnog saveza po tri, Socijaldemokrate (SD) – Liberalna partija (LP) jedan mandat.
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije