Connect with us

Politika

CIKOTIĆ URA-i: Slikate se kod Ćupića, a veličate mu ubice, govorite o pomirenju a veličate Mladića..

Published

on

Cikotić

Nije razlika među nama svijest o neophodnosti promjena, već veoma različito poimanje njihovog karaktera. Vama su neophodne promjene Marina Jočić, Vesna Bratić koja rukovodi kulturom i prosvjetom, predsjednik Matice Srpske na čelu Univerziteta, nosilac liste DF-a, na čelu ANB-a, sve u vašim resorima”, navodi se u saoptenju SDP-a koje potpisuje Amina Cikotić, predsjednica Foruma mladih ove stranke.

Ona dodaje da URA smatra da je dobro da popovi pišu zakone i sastavljaju Vladu, dok je za SDP to nedopustivo u sekularnom i demokratskom društvu.

“Sinoć vaš kolega najavljuje da nemate namjeru stati, već da planirate izjednačiti partizanski i zločinački četnički pokret. Bez imalo stida zarad izbora se slikate oko spomenika Ljubu Čupiću, dok one koji su ga ubili planirate izjednačiti sa njegovim drugovima oslobodiocima i antifašistima.

Ali to je vaša politika, dok se slikate oko Ljuba Čupića veličate njegove ubice, dok govorite o građanskom društvu i pomirenju veličate Ratka Mladića, dok govorite o očuvanju države, gostite agente BIA-e i srpske “zavetnice”.

Više članova Vlada Mila Đukanovića imala je u URI nego u SDP-u. Po imetku vašeg rukovodstva reklo bi se da ste više punili nego držali kesu o kojoj govorite. Mi smo za 18 godina naravno imali i grešaka, ali smo obnovili nezavisnost, okrenuli državu Zapadu, uveli je u NATO i trasirali put ka EU, sve uprkos vama i politici koja veliča zločine i želi spomenik Ratku Mladiću.

Šta ste vi uradili za to vrijeme, osim što ste pjevali hvalospjevne pjesme Darku Pajoviću i promijenili po nekoliko partija?

Vlast ste, vaš lider je po sopstvenoj želji prvi policajac  Crne Gore, pa hapsite i lopove i kriminalce. Hapsite svakog ko je kriv, gonite milionere sa državne plate iz DPS-a, provjerite kako su osnivači i rukovostvo URE tokom diktature stekli milione, a nas iz SDP-a provjerite prve. Mi vas čekamo i javno pozivamo da dođete.

Koliko ste uspješni u odbrani Crne Gore najbolje govori činjenica da vam se osnivači i članovi najužeg rukovodstva javljaju patriotskim pokretima formiranim u cilju odbrane od “osvježavanja” koje ste donijeli.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije