Connect with us

Politika

ČLANICA DEMOKRATA SVE KOJI OSUĐUJU LEPOSAVIĆEVU IZJAVU NAZVALA FAŠISTIMA: Ajmo sad razlaz, jer nije srpski da bude tišina

Published

on

Članica Demokratske Crne Gore Nevenka Bošković Ćirović na svom fejsbuk profilu je sve koji su osudili izjavu ministra pravde Vladimira Leposavića, koji je relatizovao genocid u Srebrenici, nazvala fašistima.

Ćirovićeva, koja je kao eskpertinja angažovana u Vladi, je svima koji osudjuju izjavu Leposavića poručila: Ajmo sad razlaz, jer nije srpski da bude tišina.

Ovo je jedina reakcija koja je od Demokrata stigla na izjavu Leposavića. Tokom njegovog izlaganja juče u parlamentu nije reagovao ni predsjednik Skupštine i predsjednik Demokrata Aleksa Bečić. Do sada se nije oglasila ni URA ni DF.

“Što ,pošteno i prema sebi i prema nama, ne priznate javno. Spali Leposavića na lomači. Spali Srbe na lomači. Jasenovac ne postoji, izmislili ga Srbi. Velika ne postoji, izmislili je Srbi.Piva ne postoji ,izmislili je Srbi. Oluja ne postoji,izmislili je Srbi. Kosovo i Metohija nisu srpski niti si ikad bili,to Srbi lažu.Murino ne postoji, izmislili ga Srbi. Srebrenica jedino postoji, za nju su krivi Srbi. Srebrenica je druga država i pitanje druge države ali šta nas briga jer možemo Srbe vječno da napadamo. Srebrenica je presuđeno u Hagu ,ali što nas briga kad možemo Srbe non stop da satanizujemo.U Haškom sudu su uništeni dokazi da su u Žutoj kući Srbima vadili organe i prodavali na crnom tržištu Ali šta nas briga, to je masakr nad Srbima. Mi smo građanisti dok ne dođemo do Srba. Onda smo najobičniji šovinisti , bombe i fašisti ,ali koga briga jer smo napali na Srbe?”, napisala je ona.

 

4 Comments

4 Komentara

 1. Borovik

  27.03.2021. at 20:05

  Kakva budala za desetku
  E ko ovu spodobu glasa nije normalan
  Ovo su demokrate uzas zivi

 2. Vasko

  28.03.2021. at 08:19

  Onda vjetovatno po tebi 1918 nekoliko hiljada žrtava na hiljade opljačkanih domova izmislili Crnogorci.Onda Šahovići 1924 likvidacija (genocid) nekoliko stotina Muslimana isto izmišljeno.Vi Srbi ste sveci.

 3. Progres

  28.03.2021. at 16:29

  Ova osudi ponašanje svojeg predśednika i predśednika parlamenta…

 4. Smrt fasizmu

  28.03.2021. at 18:25

  Kako moze sa bude angazovana u Vladi kada je u rTCG uzela otpremininu? Pet godina ne moze da radi u javnom sektoru. Molim Lucu da provejri ovu infro i da je objavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije