Connect with us

Politika

DANILOVIĆ IRONIČNO: Hvala Krivokapiću na održanoj riječi, uvjeravao da će direktor KCCG biti Dobričanin

Published

on

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović je, reagujući na najavu ministarke zdravlja Jelene Bojović-Borovinić da će na čelu Kliničkog centra biti Ljiljana Radulović, kazao da je na sastancima sa tadašnjim mandatarom a sadašnjim premijerom Zdravkom Krivokapićem dobio uvjerenje da će se na toj funkciji naći Vladimir Dobričanin, jer je kako kaže tada rečeno, “mi svi zajedno, nemamo boljeg”.

Danilović se zahvalio Krivokapiću i Bojović-Borovinić na “održanoj riječi”.

“Makar na dva od četiri sastanka koje sam imao sa tadašnjim mandatarom Krivokapićem, aktuelnim predsjednikom Vlade, a jednom i u prisustvu dvojice ljekara, dobio sam uvjeravanje da stručne kvalifikacije dr Vlada Dobričanina govore da je neupitno da će takav profesionalac biti direktor Kliničkog centra jer ‘mi svi zajedno, nemamo boljeg'”, istakao je Danilović.

On je kazao da njihovim prijateljima garantuju da UCG neće pokolebati ničije laži u naumu da sačuvaju narodnu pobjedu.

“Nismo trgovci, ali dobro pamtimo. Strpljivi smo i ozbiljni. Vlada ima našu podršku i nećemo vraćati milo za drago ni kroz sujetu, ni iz povrijeđenosti. Politika za nas nije brlog i pazarište. Nećemo, međutim, biti ni nedostojni klimoglavci”, rekao je on.

Nova direktorka KCCG biće dr Ljiljana Radulović.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije