Connect with us

Politika

DAVIDOVIĆ: Vučić nas napada jer zna da pobjeđujemo

Published

on

Predstavnici Narodnog pokreta predali su danas listu za nikšićke izbore, koji će biti održani 14. marta. Lider partije i nosilac liste Miodrag Daka Davidović poručio je da Narodni pokret sam ide na izbore i, kako je rekao, sami će i pobijediti.

Narodni pokret na izborima će nastupiti pod sloganom “Za vaskrsenje Nikšića”, a Davidović je ponovio da očekuje pobjedu.

“Poslije našeg mandata za četiri godine u Nikšiću više neće biti nezaposlenih”, poručio je Davidović. “Neće više Nikšić da radi, a Podgorica da gradi.”

Foto: Narodni pokret

Komentarisao je i učestale napade i kritike koji na njegov račun dolaze iz Srbije. Čitava Srbija je, kako kaže Davidović, udarila na Narodni pokret.

“Zato što znaju, oni znaju da smo već pobijedili. Sva istraživanja pokazuju da ćemo mi biti pobjednici. Zato taj umobolnik i šizofrenik predsjednik Aleksandar Vučić vidi u nama neprijatelje i krvnike. Ja to ne razumijem mi ćemo voljeti Srbe, Srbi su uvijek dobrodošli u Crnu Goru, a njegov put je tragikomičan”, kazao je Davidović.

Naveo je da Vučić u SCP želi da, kako je kazao “useli policiju” i da policajci, kako je dodao budu patrijarsi.

“To srpski narod neće dozvoliti”, poručio je Davidović i ponovio da će Narodni pokret pobijediti na predstojećim izborima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije