Connect with us

Politika

DEMOKRATE BAR: Trenutno smo najjača politička snaga, svakim danom nezadrživo rastemo

Published

on

Sjednica Opštinskog odbora Demokrata Bar održana je sinoć u sali Skupštine opštine Bar, na kojoj je poručeno da su Demokrate u Baru trenutno najjača politička snaga koja svakim danom nezadrživo raste.

Sjednici pored opštinskog rukovodstva i članova, prisusutvovali su potpredsjednici i poslanici Momo Koprivica i Zdenka Popović.

Kako navode, na sjednici je za portparola izabran Sergej Perić, dok će funkciju sekretara odbora u narednom periodu vršiti Milan Nešković.

“Da su Demokrate u Baru trenutno najjača politička snaga koja svakim danom nezadrživo raste, pokazuje i kooptiranje novih 18 članova u Opštinskom odboru. Radi se o kvalitetnim, prije svega poštenim i stručnim ljudima koji su u Demokratskoj Crnoj Gori prepoznali ono što je već duže prisutno kao glavni potencijal naše partije, politiku pomirenja i okretanja ka rješavanju ekonomskih i socijalnih problema naših građana”, ističu Demokrate.

Prema njihovim riječima upravo je i to bila tema iscrpnog izlaganja naših poslanika, koji su praveći retrospektivu od 30. avgusta do danas ukazali na trnovit put kojim jedna vlast mora proći kako bi opravdala očekivanja građana.

Predsjednik Kluba odbornika Momčilo Leković ukazao je na značaj rada odborničkog kluba Bar, koji iako broji 3 člana, predstavlja ubjedljivo najaktivniji klub u barskom parlamentu, od osnivanja do danas.

Predsjednik Opštinskog odbora Dragan Tufegdžić, kazao je da ova sjednica predstavlja formalni početak aktivnosti u susret lokalnim izborima, te da će se u narednom periodu raditi na jačanju infrastrukture mjesnih odbora u svim djelovima naše opštine.

Kazao je i da barske Demokrate svakog dana bilježe značajan rast podrške što za sobom nosi i veću odgovornost, posvećenost i požrtvovanje.

Kako je istakao, barske Demokrate su trenutno najjači politički subjekt u gradu pod Rumijom.

“Zaključak i zajednički stav barskih Demokrata jeste da se po svaku cijenu u prvi plan moraju staviti potrebe običnog čovjeka, a ne aktuelne nacionalne ili internacionalne teme koje samo dijele građane i skreću pažnju upravo sa ekonomskih tema koje svakom građaninu odnosno čovjeku, život znače. Bez revanšizma, ali sa utvrđivanjem pune odgovornosti za sve ono loše što prošla vlast proizvela kako u državi tako i u našem gradu. Krivci za uništavanje barske privrede moraju biti izvedeni pred lice pravde”, zaključuju Demokrate.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije