Connect with us

Politika

DEMOKRATE: DPS ekstremno desničarska partija, cilj joj je rušenje vlasti

Published

on

Kad je neka partija ekstremno desničarska, za očekivati je da i ekstremno laže o Demokratama, taman kao i njen brat blizanac sa druge strane iste ideolosko-desničarske medalje, čiji je jedini zajednički cilj rušenje vlasti, kažu Demokrate u saopštenju i dodaju da ovu hipotezu zasad potvrđuje posljednje saopštenje hercegnovskog DPS-a.

“Ne znamo o čemu se radi, da li je riječ o neznanju ili odsustvu umijeća da se ponašaju kao opoziciona partija, bilo kako bilo, oni su iznijeli kompletnu neistinu da aktuelna vlast u Herceg Novom nije ispunila nijedno predizborno obećanje.”

“Hercegnovski DPS vjerovatno njeguje zabludu da kao opozicija mora po difoltu da optužuje vlast da nije ispunila ništa od onog što je obećala, nezavisno od onog što je činjenično stanje.”

U nastavku saopštenja, Demokrate se pitaju kome se, ustvari, obraća hercegnovski DPS. “Novljanima sigurno ne jer njima takvu priču ne mogu prodavati. A ako im je cilj da prevare nekog izvan Herceg Novog, postavlja se pitanje zašto to rade?”

Stanovnici Herceg Novog znaju da je u njihovom gradu realizovano preko 85% planiranih projekata, tvrdi se u saopštenju.

“Kuću Iva Andrića koju DPS nije uspio da osposobi za korišćenje za cijelo vrijeme svoga postojanja, nama je bilo dovoljno svega pola mandata. Slično je i sa Njegoševom školom i sa objektom Gradske muzike i sa saniranim domovima kulture i sa saobraćajnicama u svim mjesnim zajednicama i sa sportskim igralištima i sa igralištima za djecu i sa parking garažom i sa tunelom Lalovina koji je dijelio sudbinu Kuće Iva Andrića – bio zapušten sve to vrijeme. Isto je i sa mostovima i sa avanturističkim parkovima i sa svim ostalim projektima koje građani Herceg Novog sada mogu da vide bukvalno svuda gdje pogledaju.”

Stoga, ne pokušavajte da prevarite građane Herceg Novog jer vam to ne može poći za rukom. Imali ste dovoljno šansi da primaknete Herceg Novi Evropi, niste uspjeli i više vam niko od Novljana ne vjeruje, zaključuju u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije