Connect with us

Politika

DEMOKRATE: Malo je ko dotakao dno kao URA, da za Bečića postoji bilo šta davno bi bilo objavljeno

Published

on

“Možemo misliti šta tek Abazović misli drugima, kada je ovako spreman da ogavno podmeće Aleksi Bečiću za koga je javno izjavio da mu je priijatelj”

Demokratska Crna Gora saopštila je da je “malo ko dotakao dno na javnoj sceni Crne Gore” kao Građanski pokret URA poslednjim istupom.

Demokrate poručuju da je ta za njihovog lidera Aleksu Bečića “bilo ko ima bilo šta za sve ove godine” da bi to “davno objavio”.

Oni su reagovali na navode GP URA koja je pitala da li Bečić i Demokrate “zbog straha od snimka iz Beograda” napuštaju evropski kurs.

“Pitali smo se da li vaše poslednje reagovanje zaslužuje bilo kakav odgovor, jer odavno se građani Crne Gore bez obzira na političku pripadnost nijesu zgrozili nad nečim kao nad vašim poslednjim reagovanjem. Malo je ko dotakao dno na javnoj sceni Crne Gore kao vi vašim poslednjim istupom. Dočekati da jednoj navodnoj evropskoj i empancipatorskoj partiji mjera istine i mjera autoriteta bude urednik Informera Vučićević i beogradski tabloidi, može samo neko ko je opijen mržnjom, zavišću i primitivizom. Izjednačili ste sebe sa tabloidom, a možemo misliti šta tek Abazović misli drugima, kada je ovako spreman da ogavno podmeće Aleksi Bečiću za koga je javno izjavio da mu je priijatelj. Što bi naš narod rekao, očito da mu pored takvih prijatelja ne trebaju neprijatelji”, navodi se u reagovanju Demokrata.

Ističu i da je za Bečića “bilo ko ima bilo šta za sve ove godine davno bi objavio”.

“Ali za razliku od Alekse Bečića koga mjesecima satanizuju beogradski tabloidi, gospodin Abazović je punih godinu dana zvijezda istih tabloida. Pametnome dosta. Međutim, mi nijesmo vi, nemamo namjeru da se spuštamo na vaš nivo, već vas ostavljamo da se kupate u Informerskom društvu i blatu. Makar je Crna Gora konačno saznala ko je crnogorski Vučićević. U svakoj gadosti nažalost ima po nešto dobro. Zbog pouka za budućnost”.

Demorkate su pozvale GP URA da odgovori na pitanja, koja su im već postavili, kako bi vidjeli građani “da ste veoma mutni baš na terenu kojim se bjesomučno hvalite”.

“Zašto je Zoran Lazović dobio status štićene ličnosti i koliko ga pripadnika Uprave policije obezbjeđuje i ko su ti službenici? Ko drži Hotel Podgoricu i zašto tamo pripadnici Uprave policije nijesu mogli da ugase muziku za vrijeme kovid mjera? Gdje su raspoređeni pripravnici tzv. Specijalnog policijskog odjeljenja (SBPOK) koji su bili u Lazovićevom timu? Gdje trenutno radi sin Zoran Lazovića koji se gledao sa Veljkom Belivukom u Crnoj Gori? Da li je Ljubo Milović još uvijek službenik policije ili MUP-a? Gdje radi Marko Lazović? Da li je tačno da je on zadužen za ,,zaštitu“ lica koja su dobila status svjedoka saradnika? Gdje je raspoređen Zoran Tomčić? Čime je kum Zorana Lazovića zavrijedio toliko vaše povjerenje da ste ga postavili na poziciju savjetnika direktora Uprave policije? Gdje je raspoređen Dejan Ostojić? Da li su ga na tu poziciju kvalifikovali batinjanje i kažnjavanje učesnika litija? Gdje su raspoređeni: Tiho Goranović, Darko Mađarić, Milovan Pavićević, Miloš Vučinić, Jovica Rečević, Veselin Magovčević, Drago Spičanović? Koje ste kriterijume imali prilikom biranja ljudi kojima najviše vjerujete? Profesionalnost, dosljednost, uzornost i moralne kriterijume nijeste, pa nam objasnite koje kriterijume jeste. Gdje vam je Simijanović, vaš aktivista iz Bara, koji je animirao ljude u Baru da glasaju za Uru, kog ste predstavljali kao američkog zvaničnika? Koji vam je beogradski tabloid omiljeni i čime ste zavrijedili tu promociju?”, zaključuje se u reagovanju Demokrata.

1 Comment

1 Komentar

  1. Jocko

    17.09.2021. at 12:21

    Ura- dno dna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije