Povežite se sa nama

Politika

Demokrate opoziciji: Bečića ćete smijeniti taman kako ste i Vladu oborili

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednika Skupštine ćete smijeniti taman kako ste i Vladu oborili. Baš kako vam je uspio državni udar na Cetinju, poručili su u Demokratskoj Crnoj Gori nakon što je opozicija povukla inicijativu o izglasavanju nepovjerenja Vladi Zdravka Krivokapića.

– Oni koji su se u poslednjih godinu i po dana navikli na poraze još jednom bi da šupljim riječima prikriju novi grandiozni politički neuspjeh. Ali ovdje se mi pitamo, i biće kako mi kažemo. Baš kako smo im i poručili svaki put otkad smo ih razvlastili – kazali su u Demokratskoj.

U toj partiji ističu da su danima govorili da od njihovog nauma nema ništa, “da je njihova politika propala stvar, da su njihove mahinacije pročitane i stvar prošlosti”.

Podsjećaju da su juče poručili opoziciji da će inicijativu povući suočeni sa neuspjehom.

– Neuspjehom i ko zna već kojom po redu sramotom. Predsjednika Skupštine ćete smijeniti taman kako ste i Vladu oborili. Baš kako vam je uspio državni udar na Cetinju. Taman koliko ste spriječili I donošenje Zakona o vjerosipovijesti. Smijenićete ga baš kako ste pobijedili u Nikšiću, Mojkovcu, na Cetinju i u Herceg Novom – naglašeno je u saopštenju Demokrata.

Dodali su da politika i riječ opozicije “ne vrijedi boba”.

-I to građani Crne Gore jasno vide. A vide I ko govori istinu, i ko radi u njihovom interesu. Zato, na svaku vašu novu inicijativu slijedi novi politički nokaut.
Na kraju, da vas pitamo kako ono bi? U ćošak – zaključile su Demokrate.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije