Connect with us

Politika

Demokrate: Predlog premijera u potpunosti prihvatljiv

Published

on

Iz Demorkatske Crne Gore “Vijestima” je saopšteno da je predlog premijera Zdravka Krivokapića zasnovan na postizbornom sporazumu nosilaca tri izborne liste

Za Demokratsku Crnu Goru predlog predsjednika Vlade u potpunosti je prihvatljiv, “jer je zasnovan na postizbornom sporazumu nosilaca tri izborne liste”.

Iz Demokratske Crne Gore “Vijestima” su saopštili “da onome kome je taj predlog neprihvatljiv, neprihvatljiv mu je i taj sporazum”.

Premijer je na sastanku sa predstavnicima parlamentarne većine u srijedu predložio da Vlada sa novom strukturom ima tri potpredsjednika i 16 resora. Danas je krajnji rok do kada partije treba da pismeno odgovore premijeru i dostave “pisano izjašnjenje, sugestiju, izmjenu i dopunu”.

“Svaki drugi koncept vodi do nestabilnosti, izigravanju volje građana, rušenju vlade i možda nekoj novoj većini sa DPS-om, u kojoj Demokrate sigurno neće biti. Moguću prekompoziciju potvrđuju i dešavanja u susret ustoličenju na Cetinju, kad se pokušavalo udovoljiti Veselinu Veljoviću”, saopšteno je

1 Comment

1 Komentar

  1. Anonim

    10.10.2021. at 10:21

    Demokrate, najteže, najmračnije, najopasnije breme Crne Gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije