Connect with us

Politika

DF: Da su pljačkaši iza rešetaka, Đukanović se ne bi danas rugao Crnoj Gori

Published

on

Današnje skandalozne izjave predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića samo pokazuju koliko je slaba kolaborantska Vlada premijera Zdravka Krivokapića, koja 200 dana ništa nije uradila da se obračuna sa bivšim režimom, navodi se u reagovanju Demokratskog fronta (DF).

“Da se krenulo u diskontinuitet sa politikom DPS-a, sa odlučnom demontažom koja bi podrazumijevala da oni koji su opljačkali Crnu Goru budu iza rešetaka ili procesuirani, ne bi Đukanoviću padalo na pamet da se danas ruga čitavoj Crnoj Gori izjavom kako je ‘svojih 30 godina života dao da bismo danas imali ovo što imamo’ i kako će njegovo potomstvo živjeti u ‘boljim uslovima’ od onih koje ja on naslijedio”,

Eto dokle su nas doveli, kako navode, kohabitacija, snishodljivost i strah koji od “uvaženog gospodina predsjednika Crne Gore” imaju Krivokapić i Bečić.

“Umjesto diskontinuiteta, koliko juče je, u ime Zdravka Krivokapića i vlade, ministar Đorđe Radulović kazao da oni nastavljaju politiku od prije 30. avgusta, dakle politiku DPS-a. Ako su Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić odlučili da nastavljaju politiku DPS-a, što se vidi na svakom koraku, DF to sigurno neće dozvoliti.

Tvrde da današnje ponašanje Đukanovića jasno govori da je on potpuno opušten, dok je ovakve Vlade i stranaka koje je podržavaju.

“Vidi se da se radi o kontinuitetu njegove politike, a posebno one anti-srpske. Uostalom, pola vlade čine ljudi koji su do 30. avgusta glasali DPS, i pod hitno se moraju desiti korjenite promjene. Građani 30. avgusta nijesu glasali da vlada bude rezervni DPS, kao sada pod Krivokapićem, nego da preslika volju građana sa izbora, i to će se morati dogoditi”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije