Connect with us

Politika

DPS: Adžić utekao od glasanja, ali od sramote neće moći nikad

Published

on

Foto: URA

Podgorica, (MINA) – Funkcioner Građanskog pokreta URA, Filip Adžić, prelaskom u kabinet Dritana Abazovića, pobjegao je od odbrane crnogorskih nacionalnih interesa, ali od sramote koja će ga pratiti zbog tog čina neće moći nikada, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Adžić, koji je nedavno izabran za poslanika, najavio je da prelazi u kabinet potpredsjednika Vlade.

Iz DPS-a navode da se ne može zamagliti suština, kako se ocjenjuje, izdaje kojoj će se prisustvovati narednih dana.

“Istorija će pamtiti kukavičluk Adžića i sramnu ulogu njegovih partijskih saboraca, u izdaji Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, nepotrebno je dodatno omalovažavanje inteligencije građana, koji se pokušavaju ubijediti kako Adžić navodno prelazi u kabinet Abazovića da bi se bavio osjetljivim i delikatnim poslovima.

“Istog onog Abazovića koga dubinski ucjenjuje Demokratski front, pa on igra po taktovima koje mu Mandić, Knežević i Medojević sviraju sa društvenih mreža”, kaže se u reagovanju DPS-a.

Kako se navodi, to je isti onaj Abazović, kojem funkcija potpredsjednika služi, da bi udovoljio svojoj sujeti fotografijama za društvene mreže, jer mu je od prvog dana potpuno jasno da se ne pita apsolutno ništa.

“To mu je, uostalom, i Krivokapić izborom direktora Uprave policije jasno stavio do znanja”, kaže se u saopštenju.

IZ DPS-a upozoravaju da svi koji se poigravaju interesima Crne Gore, od Zakona o slobodi vjeroispovijesti do gašenja nacionalne avio-kompanije, treba da znaju da će o njihovim djelima suditi istorija, ali i nadležni organi.

Ističe se da je ideja evropske, građanske, savremene Crne Gore, jača je od interesa onih koji, iz različitih motiva pokušavaju da je unište.

“Ona je vanpartijska i vanvremenska. Ona je civilizacijsko dostignuće i zato će odnijeti pobjedu nad nazadnim kleronacionalističkim snagama kojima je URA izabrala da služi”, kaže se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije