Connect with us

Politika

DPS: Današnja akcija Uprave policije dokaz stranog miješanja, spremni smo da sačuvamo izbornu pobjedu u nedjelju

Published

on

Današnji pretres kuće člana kriminalnog klana, kod koga je pronađena velika količina novca, i u čijem su dvorištu bili parkirani automobili srpskih registracija, potvrđuje saznanja da su se u ovom objektu pripremale akcije ometanja izbora, podmićivanja birača i izazivanja nereda, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista.

U DPS-u navode da je scenario koji je pripremljen, ukoliko se izjalovi plan Andrije Mandića i njegovih mentora, poguban za svakog građanina Nikšića, kome su građanski mir i sklad najveće vrijednosti i svetinje.

“Opasne namjere četničkog vojvode i kriminalaca koji ga sponzorišu i podržavaju, kao i uvijek do sada, prevazilaze instrumente političke borbe”, ističu u toj partiji.

Kako dodaju, uloženi novac i logistika, ljudska i materijalna, koja se slivala svih ovih mjeseci iz okolnih zemalja u Nikšić, ne dopušta poraz, jer očekivano prve žrtve ovakvog scenarija biće karijere istrošenih političara Demokratskog fronta.

“Međutim, oni koji su zamislili da će izazivanjem nereda i incidenata, postići svoj cilj i sačuvati ulogu vječnih marioneta, treba da znaju da je njihova misija vrijedna prezira i kazne, a to će im pokazati građani Nikšića već za dva dana”, poručili su iz Demokratske partije socijalista.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije