Connect with us

Politika

DPS HERCEG NOVI: “Od partije koja se izdaje za građansku i demokratsku – to se nije očekivalo”

Published

on

Sasvim je jasno zbog čega i Demokrate i drugi subjekti iz vladajuće većine negoduju kada su u pitanju provjere nezakonitosti koja se ogleda u biračkom pravu u dvije države, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

“Nijesu njihovi funkcioneri prošlih dana uzalud obilazili Trebinje i druge krajeve Bosne i Hercegovine, predstavljajući to navodnom “turističkom promocijom”. Nijesu tek tako ni ćutali kada smo pred izbore u Nikšić upozoravali na postojanje ogromnog broja birača upisanih i u Crnoj Gori i u Srbiji”, kazali su iu hercegnovskog DPS-a.

Na taj način, kako su naveli, Demokrate naivno potvrđuju da su zagovornici modela koji je premijer Zdravko Krivokapić želio da progura mimo znanja javnosti, a što je izazvalo seriju protesta građana Crne Gore.

“Od partije koja se izdaje za građansku i demokratsku – to se nije očekivalo. Ipak, znajući da se iza te maske skriva grupacija umivenih kleronacionalista, pionira i veterana nekadašnjeg SNP-a, da su njihovi ključni mentori osnivači Sedmog bataljona, sve je sasvim jasno. Koliko god željeli pobjeći od prošlosti, ona ih sustiže i ne da im da iskorače. Tako je i kad staju na stranu ministra Leposavića, i kad se oslanjaju na birače iz Srbije i entiteta Bosne i Hercegovine”, saopštio je DPS Herceg Novi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije