Connect with us

Politika

DPS TUZI: Demokrate ne znaju ni gdje su Tuzi, a prosipaju demagogiju našim sugrađanima

Published

on

Drago nam je što smo grupu političkih entuzijasta iz Podgorice, jer Demokrate u Tuzima nemaju nikakav odbor, naučili lekciju iz geografije Crne Gore. Bilo bi nam drago kad bi im politika išla makar malo bolje od poznavanja te oblasti, ali tek u tome za njih, po svemu sudeći, nema spasa, saopšteno je iz OO DPS Tuzi.

“Nemojte samo vi nama u Tuzima govoriti ko je sijao mržnju i igrao na kartu nacionalizma. Sjećamo se mi dobro i Sedmog bataljona i kolona demonstranata vaše matice, Socijalističke narodne partije, koji su krajem devedesetih išli u pohod na Tuzi”, navode u saopštenju.

Nemojte samo vi, opominju iz DPS Tuzi, saopštenjima pisanim u Podgorici, nama u Tuzima i Vranju govoriti na koji način treba da živimo i kako da baštinimo međusobnu slogu. Vi, koji ne znate ni gdje se nalaze mjesta o kojima prosipate svoju demagogiju, što ste dokazali i u samim saopštenjima.

“Nemojte samo vi, koji podržavate ovakvu Vladu, da bilo kome iz Tuzi i Malesije držite bilo kakva predavanja. Šta Tuzi i Malesija misle o politici koju propagirate, rekli su vam prošle godine, kad ste na izborima dobili jedva 100 glasova”, zaključuju u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije