Connect with us

Politika

DPS: Usvojena nova organizaciona struktura stranke

Published

on

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) usvojilo je novu organizacionu strukturu stranke čime je, kako je saopšteno, dodatno osavremenjena platforma novog političkog djelovanja.

Iz DPS-a su kazali da su na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva, kojom je predsjedavao lider te partije Milo Đukanović, razmatrana aktuelna politička pitanja.

„Usvojene su odluke koje se tiču daljeg unaprijeđenja organizacione strukture partije čime je dodatno osavremenjena platforma novog političkog djelovanja kao osnovne kongresne politike“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je izabran i novi sastav Izvršnog odbora koji će na narednoj sjednici biti dopunjen sa još članova.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su Nela Savković Vukčević, Nikola Divanović, Boris Muratović, Velibor Bošković, Mihailo Anđušić, Zoja Bojanić Lalović, Andrija Radman, Radule Novović, Drita Llola i Aleksandar Pavićević.

Navodi se da je Predsjedništvo konstatovalo važnost predstojećeg izbornog procesa u Herceg Novom i razmatralo do sada sprovedene aktivnosti u pravcu ostvarivanja zadovoljavajućeg rezultata.

„Na sjednici su razmatrana i aktuelna politička pitanja, a prije svega predstojeće aktivnosti Kluba poslanika u susret sjednici koja je zakazana za 11. maj“, kaže se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije