Connect with us

Politika

Joković: Tražimo rješenje u okviru ove većine

Published

on

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković kazao je za Pobjedu da rješenje političke krize ne treba tražiti novim parlamentarnim izborima.

– SNP traži rješenje u okviru ove parlamentarne većine. Novi izbori ne bi riješili krizu, već bi uslijedila godina zastoja u evropskim integracijama i ekonomskom razvoju – kazao je Joković.

Podsjećamo, Demokratski front juče je predložio partnerima iz vladajuće većine da vrate mandat građanima i idu na vanredne izbore nakon što su prvo propali pregovori o rekonstrukciji a zatim i odbijen predlog tog saveza o izboru nove vlade.

Predstavnici Demokrata i Ure su već odbili predlog DF-a za organizovanjem novih izbora navodeći da bi naredni parlamentarni izbori trebalo da budu organizovani 2024. kada je njihov redovan termin.

Novi ispit za opstanak kabineta Zdravka Krivokapića biće sjutra kada bi poslanici trebalo da se izjasne o nepovjerenju Vladi. Inicijativu je predložilo 40 poslanika opozicije.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    12.12.2021. at 14:45

    Jokovic od 1989 godine sa srpskim fashistima trazxi rjesenje unutar vladajucih ili opozicionih koalicija kako da unisti Crnu Goru i Crnogorce. Rezultati njegovog rada su posebno vidljivi poslednjih godinu dana, a odslikavaju su permanentnom jacanju srpskih okupacionih interesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije