Connect with us

Politika

MANDIĆ: Koalicija sa DPS-om bi bila velika Bečićeva greška

Published

on

Stranka Mila Đukanovića dobila je relativno velik broj glasova u Nikšiću, a razlog tome je neefikasan rad vlade Zdravka Krivokapića, kazao je Andrija Mandić u izjavi za rusku agenciju „Regnum”.
– Vlada hitno mora da promijeni pristup, jer ono što smo zajedno obećali građanima zemlje mora biti završeno. Da bi se postigao ovaj cilj, potrebne su promjene u samoj vladi – rekao je lider DF-a.

Osvrnuvši se na nedavnu izjavu predsjednika Mila Đukanovića da je „sada trenutak da jasnije definišemo proevorpsku plaformu i siguran sam da će se uz DPS naći i neke partije, uključujući i one koje danas čine vladajuću koaliciju, koje bi mogle prihvatiti i koje suštinski prihvataju Crnu Goru kao građansku državu, multietničko društvo i buduću članicu EU“, Mandić tvrdi da se to odnosi na stranku Alekse Bečića.

– Ako se Bečić pridruži ovoj koaliciji, tada neće biti vlade, ničega – kazao je Mandić.

– Vratićemo se onome što je bilo prije 30. avgusta prošle godine. Čini mi se da takva ponuda nije baš primamljiva. Niko ne želi koaliciju sa DPS-om, to bi bila velika Bečićeva greška. Već na sljedećim izborima građani Crne Gore kaznili bi ga ne glasajući za njega.

Izjavu za rusku agenciju „Regnum” dao je i Milan Knežević, sugerišući da nema nikakve dileme oko toga da će Bečićeva stranka u budućoj lokalnoj vlasti u Nikšiću biti „mlađi partner”:

Pobjeda

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije