Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Krivokapić prevario svoje birače, da vrati mandat

Published

on

“Premijer Zdravko Krivokapić je prevario svoje birače, političke partnere čiju je listu nosio, i čitavu javnost. Vraćanje mandata građanima koje je teško obmanuo i prevario je jedino čisto demokratsko rješenje”, kazao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Medojević je dodao da je od početka bilo jasno da Krivokapić ne pripada “časnim i principijelnim borcima za slobodu iz DF-a”.

“Ni nama štete, ni Demokratama koristi! Školski primjer DPS uhljeba koji je 30 godina koristio ovaj bolesni sistem za svoje lične interese. Nezasluženo i kao pogrešan izbor nekih drugih adresa je došao na čelo naše liste. Ostaće zapamćen kao čovjek koji je dnevno lagao sve oko sebe i na njegovu riječ si se mogao osloniti kao na koru od banane. Njegov zadatak je bio da sačuva DPS bolesni sistem, do buduće koalicije sa tzv. “zdravim jezgrom” DPS-a koje treba da predvodi Duško Marković. Marioneta vlasnika Vijesti i djelova Crkve koji su pod snažnim uticajem ambasada zapadnih država”, istakao je on.

Tvrdi da je od početka znao koji su zadaci Krivokapića i ko mu je gazda.

“Na press konferenciji 4.09. 2020. sam najavio da će osnovati stranku u koju će ući tzv. “nezavisni eksperti” i tako ćemo dobiti vladajuću stranku koja nije učestvovala na izborima. Paradoks i opasna devijacija političkog sistema. To je flagrantno kršenje člana 2 Ustava Crne Gore: Ne može se uspostaviti niti priznati vlast koja ne proističe iz slobodno izražene volje građana na demokratskim izborima, u skladu sa zakonom” zaključio je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije