Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Vlasnici Vijesti neka se igraju sa Vladom, ne svađajate operativce, nacionalna bezbjednost je ozbiljna stvar

Published

on

Jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević ističe da se u ANB  ne dešavaju nikakve reforme, već samo aktivnosti da vlasnici Vijesti preuzmu kontrolu nad službom.

Radi ostvarivanja svojih političkih, ekonomskih i drugih interesa.

“Još jednom upozoravam vlasnike Vijesti da se ne igraju sa tako osjetljivom službom i da ne sukobljavaju međusobno operativce. To su pokušavali razni lideri DOS-a i njihovi moćni savjetnici, posle 5. oktobra, pa je sve zavrsilo krahom bezbjednosnog sistema i ubistvom Premijera, u kome su učestvovali upravo agenti DB-a, a po svemu sudeći i nekih stranih službi”, precizirao je on.

Neka se vlasnici Vijesti igraju sa Vladom , zar im nije dosta ta igračka. Nacionalna bezbjednost je suviše ozbiljna stvar da bi se sa njom igrali neki iskompleksirani i isfrustrirani novokomponovani medijski tajkuni, navodi on.

“I još nesto. Glavni operativac DPS-a  i Peđe Boškovića u ANB koji je dostavljao podatke portalu UDAR je Mihailo Martinovć, koji je sada najbliži saradnik Vukšića i koji špija svoje kolege novom šefu. Njega su u službu doveli ljudi veoma bliski braći Đukanović, sa kojima je u rodbinskim vezama”, zaključio je on na svom Facebook profilu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije