Connect with us

Politika

MILAČIĆEV KADAR: Savović savjetnik premijera za unutrašnju politiku

Published

on

Krivokapić i Savović (FOTO: RTCG)

Politički direktor Prave Crne Gore Željko Savović imenovan je za savjetnika premijera Zdravka Krivokapića za unutrašnju politiku, saopšteno je iz te stranke.

„Imam izuzetnu čast, koja sa sobom nosi i veliku odgovornost, da u izazovnom periodu koji je pred nama, budem dio najužeg tima predsjednika Vlade. Sa pozicije savjetnika premijera za unutrašnju politiku biću u prilici da se posvetim radu na izgradnji boljeg i pravednijeg društva“, naveo je Savović.

Osim dužnosti savjetnika premijera, svoj doprinos, kako kaže daće, i kroz članstvo u dvije Vladine komisije – Komisiji za kadrovska i administrativna pitanja i Komisiji za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku.

„Pred svima nama je ogroman posao. Ali, za to smo se borili i sada nam je data šansa da se pokažemo na djelu“, poručio je Savović.

Savović je dodao da će zbog obavljanja posla u Vladi Crne Gore zamrznuti svoju poziciju političkog direktora Prave Crne Gore.

Savović je ranije pominjan kao moguće rješenje za šefa kabineta premijera, ali je na to mjesto izabrana Ivana Malović.

Navodno, kako su takođe javili neki mediji, juče ujutro je Savović pošao na posao, ali da ga je dočekalo iznenađenje jer je obaviješten da je na tu funkciju imenovana druga osoba, bez prethodnog obavještavanja Savovića.

Nakon intervencije predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačića Savoviću je obećana funkcija savjetnika premijera.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije