Connect with us

Politika

NSD: Seferović odavno nije dio NSD i DF, znali smo da na njega ne treba računati ni u sastavu, ni u kampanji

Published

on

Seferović, Foto: Screenshot/Youtube

Boris Seferović odavno nije dio Nove srpske demokratije (NSD) i Demokratskog fronta (DF), saopšteno je danas iz NSD.

Seferović, odbornik u hercegnovskom parlamentu i dugogodišnji predsjednik odbora NSD u Herceg Novom je ranije danas saopštio da napušta DF zbog, kako je kazao, napada na lidera Demokratske Crne Gore i predsjednika Skupštine Aleksu Bečića, sveštenstvo i premijera Zdravka Krivokapića.

“Zapravo, naš opštinski odbor, koji je izabran prije nekoliko mjeseci, nema ga u svom članstvu, a kamoli da je dotični predsjednik istog, jer smo znali i mi i on da na njega ne treba računati ni u našem sastavu, ni u kampanji. On je već duži vremenski period tražio politički angažman u nekoj od stranaka izvan DF, a očigledno da je cijena tih novih početaka morala da se plati uvredama i neistinama na račun NSD i DF. Mi smo sigurni da naša stranka i DF nijesu ništa izgubili, a da li su nešto dobili oni kod kojih je zaigrao neka oni sami procjenjuju”, ističe se u saopštenju NSD.

Iz te partije su dodali da hoće da brinu o interesu građana Herceg Novog.

“Mi vodimo pozitivnu kampanju nenapadanja sa onima sa kojima 10. maja treba da sjednemo i dogovorimo se o novoj vlasti u Herceg Novom. Mi smo sigurni u pobjedu, imamo prave, dobre ljude, program i ideje, imamo rešenja kako da naša opština bude bogatija”, kazali su iz NSD.

Izvor:  Vijesti

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije