Povežite se sa nama

Politika

OO DPS NIKŠIĆ: “Vučiću problem Kurtijev glas u Albaniji, a ne smeta mu da hiljade aktivista SNS-a glasa u Crnoj Gori”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Reagujući na to što je premijer Kosova glasao na izborima u susjednoj Albaniji, čudi da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije uočio analogiju u vezi sa nedavnim dešavanjima u Crnoj Gori, poručili su iz OO DPS Nikšić.

“Jer, neće biti da je gospodin Vučić legalist samo onda kada je u pitanju gospodin Kurti, a da ne vidi potrebu za takvim pristupom kada je riječ o članstvu Srpske napredne stranke koje glasa i u Crnoj Gori?!”, navode u saopštenju.

Oni su zapitali da, nije valjda da je Vučiću ponekad stalo do poštovanja pravnih normi, granica i nezavisnosti država, ali ne i onda kada njegovi saradnici rovare po Nikšiću ili Herceg Novom, a kada javna preduzeća iz Vranja, koja su pod kontrolom njegove partije, kako navode, finansiraju kampanju prosrpskih nacionalista na lokalnim izborima u Crnoj Gori.

“Isto kao što je Vučić upoznao cijenjenog gospodina Lajčaka sa slučajem Kurti, tako će, građanske opozicione snage u Crnoj Gori upoznati međunarodnu zajednicu sa slučajevima direktnog miješanja rukovodstva i članstva Vučićeve partije u izbore u Crnoj Gori. Vjerujemo da ćemo na taj način pružiti principijelni doprinos njegovim legalističkim nastojanjima”, zaključujuu iz OO DPS Nikšić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije