Connect with us

Politika

PAJOVIĆ: Bila je čast i ponos predstavljati Crnu Goru

Published

on

Foto: rtcg

Nakon što je predsjednik Crne Gore potpisao ukaz o opozivu ambasadora, Darko Pajović, sada bivši  ambasador Crne Gore u Narodnoj Republici Kini i ambasador Crne Gore u Indoneziji, Republici Koreji i ASEAN-u na nerezedintnoj osnovi, oglasio se na Tviteru.

“Bilo je veliko zadovoljstvo, izuzetna čast i ponos predstavljati državu Crnu Goru na poziciji Ambasadora u Narodnoj Republici Kini. Hvala mojim i našim kineskim prijateljima: Vladi NR Kine, Ministarstvu vanjskih Poslova NR Kine, Sekretarijatu 17+1, kineskim kompanijama, institucijama, odnosno, hvala kineskim građanima.

Vaše gostoprimstvo i podrška je za pamćenje. Mnogo lijepih i nezaboravnih trenutaka. Zajedničkim radom smo učvrstili prijateljstvo i saradnju naše dvije zemlje i siguran sam da dijelimo obostrano zadovoljstvo, ali i ponos, za ostvarene rezultate u posljednje tri godine.

Posebno hvala neprimijetnim, tihom i vrijednim ljudima, kineskom osoblju za svu podršku, požrtvovanost u radu i brigu. I na kraju, a zapravo na početku, hvala mojoj porodici, prijateljima i svim pristojnim građanima Crne Gore za svu vašu podršku.

Da je vječna Crna Gora”, napisao je Pajović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije