Povežite se sa nama

Politika

PAVIĆEVIĆ: U odsustvu profesionalnog integriteta, Sekuloviću najveći problem autokolone

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon fraze “nijesam vidio ugovor, ali nije bilo skrivenih aktivnosti”, danas su, prema riječima poslanice DPS-a u Skupštini Crne Gore Vesne Pavićević,  predstavnici izvršne vlasti predstavili još jednu misao koja najbolje opisuje njihovu stručnost i znanje – situacija je stabilna, ali i komplikovana.

“Od njenog autora ministra Sekulovića, poznatog po tome da se u aktuelnoj Vladi uglavnom ne bavi svojim poslom, nijesmo ni očekivali drugačiji opažaj. Opšte je poznato koliko je upućen u materiju kojom bi trebalo da se bavi, pa mu taman takav zaključak i pristaje”, navodi se u saopštenju.

Kako kažu, zanimljiva je činjenica koju je ministar Sekulović danas istakao, kako policija prati 250 profila na društvenim mrežama, i to zbog – autokolona?!

“Ako Sekulović te profile predano prati onda je uočio i podsmijeh građana na račun ministra i njegovih pojedinih saradnika, za koje je prekršaj postao i “delikt“ zvani – mahanje državnom zastavom. Razumijemo težak položaj ministra Sekulovića. U odsustvu profesionalnog integriteta, pojačanog tretmanom koji ima kod premijerovih ukućana, koji ga aktiviraju  komandom “zovite Sergeja”, logično je da mu najveći bezbjednosni problem u državi predstavljaju – autokolone”, zaključili su u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije