Connect with us

Politika

PAVIĆEVIĆ: U odsustvu profesionalnog integriteta, Sekuloviću najveći problem autokolone

Published

on

Nakon fraze “nijesam vidio ugovor, ali nije bilo skrivenih aktivnosti”, danas su, prema riječima poslanice DPS-a u Skupštini Crne Gore Vesne Pavićević,  predstavnici izvršne vlasti predstavili još jednu misao koja najbolje opisuje njihovu stručnost i znanje – situacija je stabilna, ali i komplikovana.

“Od njenog autora ministra Sekulovića, poznatog po tome da se u aktuelnoj Vladi uglavnom ne bavi svojim poslom, nijesmo ni očekivali drugačiji opažaj. Opšte je poznato koliko je upućen u materiju kojom bi trebalo da se bavi, pa mu taman takav zaključak i pristaje”, navodi se u saopštenju.

Kako kažu, zanimljiva je činjenica koju je ministar Sekulović danas istakao, kako policija prati 250 profila na društvenim mrežama, i to zbog – autokolona?!

“Ako Sekulović te profile predano prati onda je uočio i podsmijeh građana na račun ministra i njegovih pojedinih saradnika, za koje je prekršaj postao i “delikt“ zvani – mahanje državnom zastavom. Razumijemo težak položaj ministra Sekulovića. U odsustvu profesionalnog integriteta, pojačanog tretmanom koji ima kod premijerovih ukućana, koji ga aktiviraju  komandom “zovite Sergeja”, logično je da mu najveći bezbjednosni problem u državi predstavljaju – autokolone”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije