Connect with us

Politika

PKS: Prikoči, Krivokapiću

Published

on

Patriotsko komitski savez poziva premijera Zdravka Krivokapića iz #nijemojavlada, da prikoči sa optužbama na račun komita jer će se suočiti sa tužbama zbog huškanja, lažnih iskaza i crtanja meta našim članovima, navodi se u saopštenju PKS-a.

“U nevjerovatnom obraćanju javnosti, ovaj čovjek, mrtav-ladan ustvrdi da su “komite napale novinara Seada Sadikovića…komite koje podržava DPS, a zalaže se za evropsku Crnu Goru”. Pa, Krivokapiću prećera ga, čovječe!

Em što su se pojavili snimci na kojima se vidi uzdanica “Vijesti” kako čupa zastavu iz ruku djevojke u autu, em što su privedena dva lica koja nijesu članovi PKS-a, partije koja zvanično okuplja patriote i komite, em što je u potpunosti rasturen spin kojim se pokušao umanjiti značaj skupa koji je sinoć održan u velikom broju gradova u Crnoj Gori!

Krivokapiću, kukavče, bori se sa DPS-om kao muškarac, nemoj sve filovati sa komitama!  I zapamti, više su komite Evropljani no što ćeš ti ikada biti. Evropljani ne ljube ruke i podove, mrtve od korone, ne potežu bocu na svakom javnom susretu sa građanima, ne govore o sebi kao čelniku apostolske Vlade, ne biraju Vladu pod palicom popova!

Crnogorski komite su svjesni sebe, svoje nacije i države, koju ljubomorno brane od takvih srednjovjekovnih i zaostalih rukoljubaca, kakav si ti premijeru iz #nijemojavlada.” – zaključuju u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije