Connect with us

Politika

PORODICA PRIJE SVEGA: I snaha Branka Radulovića dobila posao u Skupštini

Published

on

Lola Radulović, snaha poslanika Pokreta za promjene Branka Radulovića, dobila je posao u Skupštini Crne Gore, saznaje Pobjeda.

“Lola Radulović je supruga Petra Radulovića, sina Branka Radulovića, i od prije par dana je zapošljena kao sekretarica u kabinetu potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak“, saopštila su dva Pobjedina izvora.

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak juče nije odgovarala na telefonske pozive Pobjede.

Kako je ranije pisano, Petar Radulović je u ime Pokreta za promjene najozbiljniji kandidat za funkciju izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore.

Radulovićeva kćerka Ljiljana Radulović, ugledni neurolog, nedavno je izabrana na funkciju direktora Kliničkog centra Crne Gore.

Prema sporazumu o raspodjeli funkcija ,,po dubini“, Pokret za promjene je daleko najbolje prošao. Osim direktorskog mjesta u Kliničkom centru koje već pokriva Ljiljana Radulović, Pokretu za promjene je pripalo i mjesto izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, izvršnog direktora Uprave za nekretnine, izvršnog direktora Fonda PIO, izvršnog direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema, izvršnog direktora Crnogorskog operatora tržišta električne energije, kao i izvršnog direktora Agencije za zaštitu životne sredine.

Medojevićevoj partiji će pripasti i izvršni direktor Agencije za investicije Crne Gore, izvršni direktor Zavoda sa seizmologiju i hidrometeorologiju, izvršni direktor Direkcije za zaštitu tajnih podataka kao i predsjednici upravnih odbora Montefarma i Agencije za elektronsku komunikaciju i poštansku djelatnost.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije