Connect with us

Politika

PzP: Medojević nije kazao da je Joanikije agent CIA-e

Published

on

Kopitović (FOTO: PzP)

PzP je reagovao na, kako kažu, „prljavu kampanju“ portala ,,Pouzdano”.

U saopštenju poslatom Portalu Luča, koje potpisuje član GO Ivan Kopitović, tvrdi se da je pomenuti portal objavio „skandaloznu ocjenu“ navodeći netačne navode da je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević izjavio da je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije agent CIA-e.

Oni ovo pisanje nazivaju zlonamjernim i netačnim, ocjenjujući da ima za cilj da u kontinuiranoj kampanji Službe bezbjednosti i dijela medija sruši DF na način što će diskreditovati lidera PzP-a.

„Podsjetimo, Medojević je meta prljave kampanje laži i podmetanja od 1998. godine. Agencija za nacionalnu bezbjednost je i nakon promjene vlasti nastavila sa istim odnosom prema predsjedniku PzP-a. Sve dok se Udba ne rasformira i otvore tajni dosijei i ne sasječe korjen zlokobnih metoda progona političkih protivnika režima, Crna Gora neće biti slobodna i demokratska država.

Ne čudi lavež ovih kvazi portala potpomognutih iz struktura bezbjednosti, pogotovo nakon velike pobjede Demokratskog Fronta na izborima u Nikšiću koji su dokazali nesumnjivu podršku listi koja je i 30. avgusta donijela slobodu Crnoj Gori, a koja je sada napadnuta sa svih adresa.

U tu kampanju su se uključili i neke  klerofašističke stranice i portali koji šire jezik mržnje kao i vjersku i nacionalnu mržnju“, navodi se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije