Connect with us

Politika

SD DANILOVGRAD: Radulović predsjednik, Grgurović potpredsjednik

Published

on

Opštinska konvencija Socijaldemokrata izabrala je novi opštinski odbor u Danilovgradu koji je na svojoj prvoj sjednici za predsjednika Odbora izabrala Radovana Radulović. Za potpredsjednika odbora izabran je Ilija Grgurović, saopšteno je iz SD-a Danilovgrad.Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović istakao je da mu je posebno zadovoljstvo kada boravi u danilovgradskom, svom matičnom odboru.

“Među ljudima sa kojima sam odrastao i kroz čitav život prolazio kroz dobre i loše trenutke. Zato želim, prije svega, da vam se zahvalim na vašem dosadašnjem angažmanu i ostvarenim rezultatima. Međutim, vremena su takva, da danas, više nego ikad, moramo biti još posvećeniji borbi za one vrijednosti na kojima je politika Socijaldemokrata zasnovana, i svojim ponašanjem i aktivnostima pokazivati da je dosljednost riječ koja se može vezivati samo za nas. Znajući dobro sve vas, i starije i mlađe, uvjeren sam da vi to možete i uvjeren sam da će ovaj odbor dati značajan doprinos našoj borbi za bolji i razvijeniji Danilovgrad, kao i za građansku, evropsku, multinacionalnu, multivjersku, antifašističku, sekularnu Crnu Goru”, rekao je Brajović.

Predsjednik OO Socijaldemokrata Danilovgrada, Radovan Radulović, zahvalio je prisutnima na ukazanom povjerenju.

“Spreman sam, kao i do sad, da uložim sav svoj lični i profesionalni integritet zastupajući politiku Socijaldemokrata, zato što vjerujem ljudima koji ovdje sjede i zato što apsolutno vjerujem u ispravnost te politike. U periodu koji je pred nama, bićemo spremni da odgovorimo na sve izazove sa kojima se Danilovgrad i Crna Gora suočavaju. Kao i do sada, bićemo na braniku onih vrijednosti na kojima smo stvarali današnju Crnu Goru”, zaključio je Radulović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije