Povežite se sa nama

Politika

SD DANILOVGRAD: Radulović predsjednik, Grgurović potpredsjednik

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Opštinska konvencija Socijaldemokrata izabrala je novi opštinski odbor u Danilovgradu koji je na svojoj prvoj sjednici za predsjednika Odbora izabrala Radovana Radulović. Za potpredsjednika odbora izabran je Ilija Grgurović, saopšteno je iz SD-a Danilovgrad.Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović istakao je da mu je posebno zadovoljstvo kada boravi u danilovgradskom, svom matičnom odboru.

“Među ljudima sa kojima sam odrastao i kroz čitav život prolazio kroz dobre i loše trenutke. Zato želim, prije svega, da vam se zahvalim na vašem dosadašnjem angažmanu i ostvarenim rezultatima. Međutim, vremena su takva, da danas, više nego ikad, moramo biti još posvećeniji borbi za one vrijednosti na kojima je politika Socijaldemokrata zasnovana, i svojim ponašanjem i aktivnostima pokazivati da je dosljednost riječ koja se može vezivati samo za nas. Znajući dobro sve vas, i starije i mlađe, uvjeren sam da vi to možete i uvjeren sam da će ovaj odbor dati značajan doprinos našoj borbi za bolji i razvijeniji Danilovgrad, kao i za građansku, evropsku, multinacionalnu, multivjersku, antifašističku, sekularnu Crnu Goru”, rekao je Brajović.

Predsjednik OO Socijaldemokrata Danilovgrada, Radovan Radulović, zahvalio je prisutnima na ukazanom povjerenju.

“Spreman sam, kao i do sad, da uložim sav svoj lični i profesionalni integritet zastupajući politiku Socijaldemokrata, zato što vjerujem ljudima koji ovdje sjede i zato što apsolutno vjerujem u ispravnost te politike. U periodu koji je pred nama, bićemo spremni da odgovorimo na sve izazove sa kojima se Danilovgrad i Crna Gora suočavaju. Kao i do sada, bićemo na braniku onih vrijednosti na kojima smo stvarali današnju Crnu Goru”, zaključio je Radulović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije