Connect with us

Politika

SD: Vladi bitniji nikšićki izbori od zdravlja građana

Published

on

Crna Gora je danas, bez pretjerivanja, zavijena u crno, saopšteno je iz SD-a.

“Preminulo je gotovo 20 ljudi za jedan jedini dan od koronavirusa, a Vlada ne da ne zatvara granice, nego iz Regiona ulazi ko hoće bez PCR testa i bilo kakve kontrole. Dok nam groblja više ne mogu primati najmilije, Vlada nam, izgleda i dalje čeka nešto, a to nešto su nikšićki izbori.

Premijer koji sramno i konstantno krši sve moguće mjere, kao i čitava svita iz Vlade, izveli su vojsku na ulice. I još se pitaju zašto su građani revoltirani. Ako ne znaju, evo mi ćemo im reći: jer je preko hiljadu porodica iz Crne Gore ojađeno za sva vremena, a vi se i dalje gospodo igrate poštovanja-ne poštovanja mjera.

Ima li ikoga u Vladi da u sebi prepozna odgovornost za ovu katastrofu koja nas je zadesila: od nepoštovanja mjera do njihove selektivne primjene i kalkulisanja sa donacijama? Ima li, gospodo, iko među vama prepozna sopstveni udio u svemu što nam se dešava? I, u krajnjem, imate li makar toliko etike i morala da makar sad zatvarate i spašavate što se spasiti može, ili ste nepokolebljivi u namjeri da držite granice otvorenim do granice nemogućeg i nerealnog”, naveli su iz SD-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije