Connect with us

Politika

SNP ĐUKANOVIĆU: Ne prijeti šumama i nemirima

Published

on

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je odlazeći diktator koji pokušava posljednjim huškačkim izjavama da u Crnoj Gori stvori nove podjele i atmosferu mržnje koju je uspješno trasirao dok je bio u mogućnosti, poručuju iz SNP-a.

– Posljednji diktator na Balkanu zaboravlja da mu je politički sat davno odzvonio i da broji svoje poslednje dane na poziciji, koju nažalost, trenutno pokriva. Upravo zbog toga i razumijemo njegov strah od gubitka fotelje, od nezavisnog tužilaštva i reforme pravosuđa. Smiješne su njegove lekcije o evropejstvu. Zaboravlja predsjednik DPS-a da pustošenje državne imovine, kriminal i korupcija nijesu vrijednosti EU, i da će za to u najskorije vrijeme i pred nezavisnim organima morati da odgovara- ističu u partiji na čijem je čelu Vladimir Joković.

Oni su osudili Đukanovićeve posljednje izjave, uz konstataciju da su bili u pravu kad su pokrenuli inicijativu za njegov opoziv.

– Još jednom ga pozivamo da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom. U svakoj uređenoj državi i ovo bi bilo dovoljno da izgubi funkciju koju pokriva. I da zaključimo, građani su 30. avgusta opozvali DPS i njihovu politiku i pokazali gdje im je mjesto. Ostalo je još da i predsjednik DPS shvati da u bližoj budućnosti niko iz njegove partije neće više pokrivati niti jednu državnu funkciju- zaključuje se u saopštenju.

1 Comment

1 Komentar

  1. Dado

    12.09.2021. at 13:55

    A vi ste privezak df a koji ima dva autobusa glasaca…predsjednik vase partije je covjek koji ima iq 80…partiju vam cini nesto malo djedova strasno frustriranih milom

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije