Povežite se sa nama

Politika

SNP poručio Medojeviću i Milačiću: Pogledajte svoju prošlost

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

”SNP nikad nije izdala volju građana, pa neće ni ovaj put iako to političari poput navedenih pokušavaju da nametnu narodu”

Socijalistička narodna partija poručila je da nikad nije izdala volju građana, pa neće ni ovaj put.

“Šta je to komično, i ko to priča o časti i poštenju danas ? Ko priča o izdajama, prevarama? Kao što vidimo uvijek se javljaju oni kojima se do prije par godina nije znalo gdje su, i na čijoj su strani… ili oni konstanti saveznici Demokratske partije socijalista. Pokret za promjene, na čelu sa Nebojšom Medojevićem vrijeđa SNP, Prava Crna Gora na čelu sa Markom Milačićem postade najveća srpska partija u Crnoj Gori? Je li to onaj Milačić koji je likovao glasajući za nezavisnost, proslavljao nezavisnost sa funkcionerima DPS.  Je li to onaj Nebojša Medojević koji je glasao za ustav, zastavu i himnu Sekule Drljevića”, pitaju u partiji Vladimira Jokovića.

“SNP nikad nije izdala volju građana, pa neće ni ovaj put iako to političari poput navedenih pokušavaju da nametnu narodu. Na SNP udaraju oni koji su se najviše proslavili na njenoj grbači, al SNP je prevazišla i mnogo gore probleme i izdizala se jača iz svega. Zato imamo jednu molbu za ove koji skupljaju političke poene konstantno vrijeđajući i izmišljajući stvari vezane za SNP, da pogledaju svoju prošlost”, zaključuje SNP.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije