Connect with us

Politika

Stara garda LSCG: Nećemo u savezništvo sa DPS-om, Urom i Demokratama!

Published

on

Na Cetinju je sinoć održan sastanak predstavnika Stare Garde LSCG i OO SDP vezano za mogućnost saradnje, a u vezi potencijalnog formiranja nove gradske uprave

Na Cetinju je sinoć održan sastanak predstavnika Stare Garde LSCG i OO SDP vezano za mogućnost saradnje, a u vezi potencijalnog formiranja nove gradske uprave.

“Saslušali smo namjere SDP-a i iste primili k znanju. Naime, SDP namjerava da povede razgovore sa DPS-om, preferirajući sa njima mogućnost koalicione saradnje u ovom ili onom obliku! Za Staru Gardu LSCG je tako nešto neprihvatljivo! Isključujemo svaku potencijalnu mogućnost koja bi nas odvela u savezništvo sa DPS-om! Mi čvrsto stojimo na svojim predizbornim pozicijama u kojima smo poručili da jedne želimo da smijenimo sa pozicija višedecenijske vlasti, a da drugima ne dozvolimo da tu istu vlast preuzmu. Želimo da procesuiramo one ljude koji su odgovorni za pljačkanje budžeta naše opštine!”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, iz tih razloga Stara Garda LSCG ostaje otvorena samo za inicijativu u kojoj njihova tri mandata ne bi poslužila za dekor nego bi bila neophodna za formiranje nove gradske uprave.

“Nadalje, u našem razgovoru smo jasno stavili do znanja da isključujemo mogućnost postizborne koalicije sa Demokratama i Urom, kao i da smo spremni prihvatiti, ukoliko je SDP obezbijedi, njihovu bezuslovnu manjinsku podršku novoj gradskoj upravi sačinjenoj od predstavnika SDP-a i Stare Garde LSCG”, zaključuje se u saopštenju Stare garde LSCG.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    25.12.2021. at 14:03

    Pokvareno do kraja!NEGO STO!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije