Connect with us

Politika

URA: DPS-u se Abazović priviđa svugdje i u svemu

Published

on

Građanski pokret URA saopštio je da Demokratska partija socijalista (DPS) nije ni Cetinje, ni Crna Gora već, kako su istakli, “organizovana kriminalna banda koja raspiruje nacionalizam”.

“Da se neki još nijesu oporavili od izbornog poraza i da su dobro zabrinuti da se ne otvori pitanje njihove odgovornosti za ono što su radili prethodnih 30 godina, lako je prepoznati u izlivima nervoze i halucinacija koje svakodnevno manifestiju prema našoj partiji”, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali iz te partije, DPS-u i još nekim statelitskim partijama u nestajanju se priviđa Abazović, svugdje i u svemu.

“Pošto im u zadnje vrijeme neće san na oči, vjerovatno po cijeli dan ne rade ništa drugo do smišljaju ova smiješna saopštenja kojima dodatno urušavaju svoj i ovako poljuljani rejting. Ako misle da će izlivima nacionalizma i šovinizma srušiti građansku Crnu Goru, za koju se URA bori i zalaže, grdno se varaju. Na sreću nijeste vi ni Cetinje ni Crna Gora, već ste političko krilo organizovane kriminalne grupe čije se štetne radnje po državu svakodnevno otkrivaju. I tek ce, obećavamo. Sačuvajte strpljenje, da na pregorite prije vremena. I ostanite budni”, saopštili su iz URE.

1 Comment

1 Komentar

  1. borovik

    31.01.2021. at 11:50

    tacno da je dps banda i da nije ni cetinje ni crna gora
    ali isto tako je tacno da ste vi prevaranti i sluge ljudima koji mrze crnu goru
    vi ste cinimi se najaci bili na ct iz razloga jer vam se vjerovalo a ispade da jedno pricate drugo radite
    mada imate 21 milion razloga za to
    sto kikirez ne stade da prica sa gradjanima no utece a zna se ko bjezi
    izdajnik lopov prevarant lazov
    dobro vam rekose docice te na 15 minuta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije