Connect with us

Politika

URA: U Mojkovcu nema vlasti bez nas, Cetinje ubjedljivo reklo da ne želi DPS

Published

on

URA je na izborima u Mojkovcu dobila duplo više glasova u odnosu na 2020. i bez nas nema nove vlasti u tom gradu dok smo na Cetinju ostvarili 4 mandata, u uslovima nezapamćenog javnog linča, hajke i propagande, saopštili su iz ove partije nakon jučerašnjih izbora.

Oni su se zahvalili građanima što odolijevaju, kako navode, pritiscima i pokušajima diskreditacije URE više od godinu dana, u kontinuitetu.

– Cetinjanke i Cetinjani, hvala za hrabrost, odvažnost i prkos u najtežim uslovima jedne izborne utakmice. Mojkovčanke i Mojkovčani, duplo više glasova za URU u sredini koja je 16 godina bila uporište DPS-a. Vi nosite ideju građanske i evropske Crne Gore na sjeveru – poručili su iz URE građanima ove dvije opštine.

Uvjereni su da su im koraci sigurni i pravac jasan a to su, ističu, građanska, pravedna i evropska Crna Gora.

– Znamo da ćemo na tom putu dobijati sve veću podršku. I zbog toga može Crna Gora – zaključuju u saopštenju.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    06.12.2021. at 18:47

    Ovizi Dritan&Company koriste za posmatranje svojeg ucinka u politici neka sabirna sociva tako da im se predmet posmatranja nalazi izmedju zize i centra sociva, . Stoga je slika koju dobijaju ogromno uvecena i imaginarna. Ja sam po prirodi i vaspitanju dzentlmen, pa mi to ne dozvoljava da kazem ono sto mislim o URI i ulozi te partije u urnisanju Crne Gore, ali posto URA-si nijesu ni priblizno zasni i posteni, nadam se da ce shvatiti sto sam htio da im reknem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije