Connect with us

Vijesti

Adžić podržao URU: Koračaju putem koji je trasirao LSCG

Published

on

Upućujem javnu i otvorenu podršku Građanskog pokretu URA pred predstojeće lokalne izbore, zbog dosljednosti, hrabrosti i nepokolebljivosti u njihovoj progresivnoj ideji da Crna Gora bude dio Evropske unije, ukazao je Nikola Nino Adžić, rukometna legenda Jugoslavije i nekadašnji odbornik LSCG na Cetinju
Adžić je istakao da URA korača putem koji je trasio Liberalni savez Crne Gore i da Cetinje kao nosilac te ideje može povesti Crnu Goru pravim i jedinim putem.
Izvor: Cetinjski list
3 Comments

3 Komentara

  1. Zekovic Bobo

    27.11.2021. at 14:40

    Gospodine Adzicu, URA ne koraca putem koji je trasirao LSCG. GP URA je najdirektnije svojim politickim djelovanjem:

    1. omogucila kradju neprocjenjivog kulturnog, istorijskog, identitetskog, vjerskog i ekonomskog bogatstbva Crne Gore u korist okupatorsek drzuve Srbije.
    2. omogucila bezdusno, ubitacno nasilje na zdravlje, zivote i imovinu gradjana Cetinja.
    3. omogucila intenzivnu puzajucu i razarajucu okupaciju Crne Gore od strane Srbije, tokom koje su u Crnu Goru infiltrirane u vlasti i gradjanstvu veoma snazne vjersko-poliicki-ekonmski, cak i oruzane srpske formacije, a sve kroz djelovanje Srpske okupatorske crkve. Prije mjesec, dva te formacije izvrsile su brutalnu, pljacku Niksicke poste i tom prilikom ubile nemilosrdno rutinerski, bez milosti, jednog covjeka na sluzbenoj duznosti, a odnijevsi 400000 eura(ovo je samo mali prijjer). GP URA precutkuje ovo uzasno djelo srpskih vjersko-kriminalnih bandi, a sve pricajuci nam o Evorpskom putu.

    GP URA je samo prividno na putu; integracija u Evropu, jer je postavila cvrste temelje snaznom djelovanju antievropskih snaga u Crnoj Gori.

    A Vase poredjenje GP URA i LSCG otvorilo bi preispitivanje djelovanja i rukovodstva i clanstva LSCG. Medjutim, trenutak u kojem neprijatelji Crne Gore cerece i drzavu i ubijaju narod, ta tema ostaje za vremena kad Crna Gora stvarno postane suverena i drzava gradjana Crne Gore.
    Ja nijesam legenda kao Vi, pa cu sa ogromne distance jednog anonimusa samo reci gradjanima Cetinja i Crne Gore da otvore oci na izborima i ne glasaju za lidere i ideologije, nego na osnovu onoga sto su na svojoj kozi i u zivotima, svojim i svojih najblizih , osjetili da su im dali ili oduzeli politicki lideri i partije Jos bih im rekao da bi svim liderima i politickim partijama oprostio sve zlo koje su meni nanijeli, ali nikad im necu oprostiti sto mi oduzimaju moju jedinu, nezamjenljivu i za mene vjecnu Crnu Goru. A GP URA spada itekako znacajno u te.

  2. Coleoptera

    27.11.2021. at 21:08

    Nečuvena izjava!!! Potpuna neistina, u pokušaju da omogući njome koji glas URI. Ovaj put se nadamo da nece prici ni 200 glasova, tacnije samo familije će glasati za njih.

  3. cipur

    28.11.2021. at 13:32

    nino promasio si metu kao i dosta puta do sada
    ura nema nikakve veze sa lscg to dobro znas
    glupo je sto ne prihvatite gresku no jos vise srljate u izdaju
    jednom izdajnik uvjek izdajnik
    ura je sramota za posten narod nikad liberal nece glasat uru
    znas ti to nino dobro znas ti i cetinjane normalno da podrzavas bratanica
    ali bi bolje i normalnije bilo da si ga vraio na pravi put a ne da je izdajnik i prodana dusa
    sad barem imas i ti dje kafu popit jes da je u pg al te niko nece brljat
    treba prosetat cetinjem i popit kafu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije