Connect with us

Vijesti

BOŠKOVIĆ: Neka ministarka odgovori gdje će biti poligon, a ne gdje neće

Published

on

Predrag Bošković (Tweeter)

Stav nove ministarke odbrane da na Sinjajevini neće biti vojnih vježbi na fonu je populističkog narativa kojim se, uostalom obilato služi i sam premijer, saopštio je danas poslanik i član Predsjedništva Demokratske partije socijalista Predrag Bošković.

On je dodao da je pitanje za ministarku i Vladu gdje će biti poligon na kojem će Vojska Crne Gore vježbati i održavati svoju borbenu gotovost, a ne gdje neće.

“Taj odgovor javnost očekuje od odgovornog ministra. Jer podilaženjem politikantskim zahtjevima i oportunističkim stavom u pogledu važnih pitanja, država i društvo stagniraju a ne napreduju. Da je prethodna vlast imala taj princip vođenja države, vjerovatno bismo i dalje bili na periferiji događanja, zaglibljeni u kolotečinu vjekovnih zabluda i predrasuda, a ne članica NATO saveza, i država koja je na korak od ulaska u EU”, poručio je Bošković.

Ranije danas nova ministarka odbrane Olivera Injac kazala je da na Sinjajevini neće biti vojnih vježbi, a potom se oglasio i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ističući da je ispunjeno prvo obećanje dato mještanima, eko-aktivistima i građanima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije