Povežite se sa nama

Vijesti

DEMOKRATE KUPUJU GLASOVE VIĐENIJIH ČLANOVA DPS-A PO MOJKOVCU: U glavnoj ulozi visoka funkcionerka poznata po zilotizmu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

”Ona nudi po 300 eura viđenijim DPS-ovcima iz Mojkovca pred lokalne izbore, ali ide sa pričom da to ne radi za Demorkate već iz sopstvenih plemenitih pobuda, jer kao velika hrišćanska voli da pomaže ljudima”

Funkcioneri trenutne vlasti već godinama kritikuju Demokratsku partiju socijalista (DPS), između ostalog, za nepotizam, izborne mahinacije, korupciju, partijska zapošljavanja i što sve ne.

Međutim, od kad su došli na vlast, bivša opozicija koja čini trenutnu nestabilnu vladajuću većinu u praksi je preuzela način ponašanja za koji su godinama optuživali DPS.

Nepotizam, partijsko zapošljavanje i korupcija postali su svakodnevnica nakon 30. avgusta prošle godine, uz to što je trenutna vlast uvela još jednu novinu u repertoar političkog beščašća – brutalni revanšizam.

Osim gore navedenih devijacija koje su došle nakon ”oslobođenja”, funkcioneri trenutne vlasti pokazali su da se ne libe još jedne prakse za koju su optuživali DPS – kupovine glasova.

Pojedini funkcioneri Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, kako saznaje portal Aktuelno iz dobro obavještenih izvora, pred lokalne izbore u Mojkovcu prihvatili su obrazac ponašanja za koji su optuživali DPS i počeli da se bave kupovinom glasova.

Kako saznaje portal Aktuleno od više izvora iz Mojkovca, jedna visoka funkcionerka Demokrata, poznata po vjerskom ekstremizmu, zilotizmu i proganjanju ljudi na društvenim mrežama, posjećuje viđenije članove DPS-a i nudi im novac u zamjenu za glas.

”Ona nudi po 300 eura viđenijim DPS-ovcima iz Mojkovca pred lokalne izbore, ali ide sa pričom da to ne radi za Demokrate već iz sopstvenih plemenitih pobuda, jer kao velika hrišćanska voli da pomaže ljudima”, rekao je izvor portala Aktuelno.

Sa predaje izborne liste u Mojkovcu

Ovakvo ponašanje funkcionera Demokrata ne treba da čudi s obzirom da je riječ o najlicemjernijoj stranci koja se ikad pojavila na političkoj sceni Crne Gore, čiji funkcioneri nemaju jasan stav o bilo kom pitanju – od jezika, nacionalne pripadnosti, pa sve do spoljnopolitičke orjentacije.

”Nije ni čudo što Demokrate moraju da se bave ovakvim stvarima s obzirom da ih zbog katastrofalnih rezultata njihove politike na državnom nivou, biračko tijelo masovno napušta”, rekao je naš izvor.

Kako smo ranije pisali, funkcioneri Demokrata veoma blisko sarađuju sa nezvaničnom listom premijera Zdravka Krivokapića ”Ne damo Mojkovac”, o čemu govori i nedavno ”druženje” premijerovih ćerki sa funkcionerkom Demorkata Nevenkom Bošković Ćirović.

Podsjetimo, ćerke Krivokapića su u restoranu mini hotela Serdar u Mojkovcu nedavno uživale u društvu, ali poput svog oca, ovaj dernek nije prošao bez skandala.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
flamantes
flamantes
02.12.2021. 00:01

Kad sae seoski đilkoši dokopaju para

Sponzor

Najčitanije