Connect with us

Vijesti

Demokrate predale listu za izbore na Cetinju: “Ovoga puta izbor nikad lakši”

Published

on

Demokratska Crna Gora predala je izbornu listu pod sloganom “Crnogorsko, a svjetsko Cetinje” za lokalne izbore u Prijestonici.

-U ovim riječima stalo je sve – i ono što nosimo u našim grudima i ono što svakoga dana pokazujemo našim radom, što smo već pokazali u lokalnom parlamentu i ono što želimo da uradimo, ukoliko nam sugrađani daju svoje povjerenje na predstojećim izborima – da naše Cetinje zaista bude prava Prijestonica države Crne Gore, da bude ono što je bila vjekovima, prije ove tridesetogodišnje pohare! Želimo vratiti dostojanstvo našem Cetinju, raditi i graditi, dočekivati bratski sve dobre ljude iz cijele Crne Gore i goste sa svih strana svijeta, kako smo to vazda činjeli. Želimo zajednički da Cetinje vratimo na mjesto koje mu po svemu pripada – na čelo naše jedine otadžbine Crne Gore- kazao je nosilac liste Danilo Mrvaljević.

Dodao je da mu je čast što stoji sa čestitim i hrabrim ljudima.

-Ova lista je spoj mladosti i iskustva, znanja i požrtvovanja, ovdje su, ono što je najvažnije, iskrene namjere i data Riječ, koja ima snagu Zakona! Želim da istaknem da je ovo lista koja svakodnevno dobija snažnu podršku naših sugrađana, da ćemo voditi civilizovanu kampanju, govoriti o konkretnim problemima grada i ponuditi konkretna rješenja. Da ćemo se isključivo baviti Cetinjem. Da ćemo insistirati na poštenom i potpuno otvorenom odnosu prema građanima i tražiti od svih učesnika izborne trke odgovor na pitanje da li će sa DPS-om. Pripremili smo, siguran sam, najbolji Program za naše Cetinje, što ćemo dokazati i vjerujem da će naši sugrađani to i prepoznati- istakao je Mrvaljević.

Očekuje, kako je kazao, podršku svih onih koji su svoje sudbine vezali za Cetinje, kao i onih “koji nemaju po nekoliko poslovnih kombinacija i po nekoliko stanova po Podgorici i primoriju, a sve preko leđa ovoga naroda, onih kojima je dosta pljačke, nepravdi i ponižavanja Cetinja, onih kojima je dosta trgovine emocijama”

-Očekujemo podršku obespravljenih radnika, očekujemo podršku majki sa troje i više djece sa kojima smo bili u svakom trenutku, iskreno i uporno svih ovih godina i za koje smo napravili Zakon o obeštećenju i podršku svih majki za čiju djecu smo izborili besplatne udžbenike i najveće nadoknade za novorođenčad u Crnoj Gori, očekujemo podršku mladih, ali i penzionera, očekujemo podršku svih Cetinjanki i Cetinjana koji žele da zajedno gradimo bolje, mnogo bolje Cetinje svih nas- ističe Mrvaljević.

Dodaje i da je ovoga puta izbor nikad lakši.

-Ili ste sa onima koji su upropastili Cetinje potonjih 30 godina i onima koji im se možda poslije izbora kane pridružiti i krenuti s njima od nule, kao da ništa nije bilo ili ste na strani Cetinja. Naše je da predstavimo veoma ozbiljno, temeljno, strpljivo i stručno pripremljen Program za Cetinje i ljude koji znaju, žele i mogu da ga sprovedu u djelo – već smo sebe dali Cetinju, a daćemo se i još hiljadu puta, koliko god bude trebalo za naš jedini grad! Idemo zajedno do pobjede!- zaključio je nosilac liste.

1 Comment

1 Komentar

  1. Anonim

    09.11.2021. at 12:24

    Tižno je pogledati ko se Cetinjem šeta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije